Γιαγιά με σώμα 20χρονης! Δείτε την 53χρονη που κόβει την ανάσα με τη νεανική της εμφάνιση

featured image


Μπορεί να μοιάζει με 30αρα όμως πρόκειται για 53χρονη, η οποία παρά το καλίγραμμο σώμα και την εμφάνιση που βλέπετε, είναι και γιαγιά.

Τα μυστηκά της νεότητάς της

Διαθέτει εμφάνιση που κόβει την ανάσα και σίγουρα δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη γιαγιά. Η εξαιρετικά γυμνασμένη 53χρονη έχει τους κοιλιακούς μιας γυναίκας με τα μισά της χρόνια. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει, τρώει κάθε μήνα περίπου 150 αβγά για να παραμένει σε φόρμα.

Η Sunshine είναι μια διαζευγμένη γιαγιά δύο παιδιών, που περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου της στο Λονδίνο, όπου γυμνάζεται τακτικά για να παραμένει σε φόρμα. Μάλιστα, η εικόνα της την αναγκάζει αρκετά συχνά να προσελκύει άντρες με τα μισά της χρόνια, που θέλουν να βγουν ραντεβού μαζί της. Η ίδια έρχεται στην αμήχανη θέση κάθε τόσο να τους αποκρούει.

Η γιαγιά που τρώει 150 αβγά τον μήνα για να παραμένει σε φόρμα

Το μόνο που την απασχολεί προς το παρών, είναι ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου όπου προπονείται στη Βραζιλία (η μισή κατάγωγή της είναι από εκεί), διότι της απαγόρευσε να καταγράφει τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο και να τις ανεβάζει στη συνέχεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τους 133.000 followers της.

Σε μια ανάρτηση η οποία έχει πλέον διαγραφεί, η 53χρονη ισχυρίστηκε ότι ο διευθυντής του γυμναστηρίου της είπε να κλείσει την κάμερα, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η New York Post.

«Του είπα ποια είμαι, αλλά αυτό το έκανε χειρότερο», είπε. «Ζήτησε να δει το Instagram μου και του έδειξα», συνέχισε. «Εκείνος αντέδρασε με ένα χλευασμό και είπε: “Ω, είσαι διάσημη; Αλλά, λυπάμαι, δεν μπορείς να βιντεοσκοπείς την προπόνησή σου”».

Η παθιασμένη με τη γυμναστική 53χρονη είπε ότι ένιωσε «τεράστια δυσφορία και αμηχανία» από την αλληλεπίδρασή τους και ευχήθηκε να την είχε παραμερίσει αντί να την μαλώσει στη μέση της αίθουσας με τα βάρη.

Αndrea Sunhine

Αndrea Sunhine



Αndrea Sunhine

Andrea Sunshine: Η αυστηρή διατροφή που ακολουθεί

Η μισή Ολλανδέζα, μισή Βραζιλιάνα δήλωσε στο Jam Press ότι διατηρεί αυστηρή ρουτίνα υγείας και γυμναστικής, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή γεμάτη με μεγάλη ποικιλία λαχανικών και πρωτεϊνών.

Σύμφωνα με τη New York Post, o ημερήσιος αριθμός θερμίδων της μπορεί μερικές φορές να φτάσει μέχρι και τις 3.500 θερμίδες σε έξι έως οκτώ γεύματα, ενώ της αρέσει να τρώει μπρόκολο, πράσινα φασόλια, καλαμπόκι, ασπράδια αυγών, κουνουπίδι, γλυκοπατάτα, λάχανο και σπανάκι.

Επιλέγει να μείνει μακριά από τα γλυκά λαχανικά, όπως τα καρότα και η κολοκύθα, καθώς και από το αλάτι και το λάδι. Τρώει, όμως, γλυκοπατάτες και πίνει έως και τέσσερα λίτρα νερό την ημέρα. Η γιαγιά γκουρού της υγείας αποδίδει, επίσης, το γερό κορμί της στην κατανάλωση έως και 150 αβγών το μήνα.

Andrea Sunshine: Μαζί με την διατροφή έρχεται και η αυστηρή άσκηση

Η 53χρονη γιαγιά έχει, επίσης, ένα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης, καθώς γυμνάζεται τουλάχιστον τρεις ώρες την ημέρα. Μερικές φορές, μάλιστα, μένει στο γυμναστήριο όλη την ημέρα για έως και οκτώ ώρες άσκησης. Στο γυμναστήριο ξεκινάει την προπόνησή της με μια ώρα καρδιοαναπνευστικής άσκησης και στη συνέχεια προχωράει στην προπόνηση με βάρη.

«Ο κόσμος με αποκαλεί θηρίο», δήλωσε στο Jam Press η 53χρονη. «Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν fitness γιαγιά -είμαι στην καλύτερη φόρμα μου και απείρως υγιής».

Ωστόσο, σημείωσε ότι η προσοχή που δέχεται από νεότερους άνδρες στο γυμναστήριο διαταράσσει την προπόνησή της. Είπε ότι πολλοί άντρες είναι κάτω των 25 ετών, ενώ πολλοί είναι ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών.

Η σκληρή δουλειά που κάνει η single γιαγιά έχει αποδώσει καρπούς, καθώς έχει πάρει μέρος με γυναίκες που έχουν τη μισή ηλικία της σε διαγωνισμούς σωματικής διάπλασης, έχοντας τερματίσει στην πρώτη πεντάδα κάποια στιγμή, σύμφωνα με τη New York Post.

«Υπάρχει το στίγμα ότι με την πρόοδο της ηλικίας των γυναικών, θα πρέπει να αφιερώνονται μόνο στη φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι όμως εφικτό να τα κάνουν και τα δύο», εξήγησε η Sunshine. Καταλήγοντας πρόσθεσε: «Το μυαλό έχει πολύ μεγάλη δύναμη να μεταμορφώνει το σώμα μας, δεν μπορούμε να αφήσουμε το μυαλό στην άκρη».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.