Πόρισμα-κόλαφος «καίει» π. Αντώνιο και πρεσβυτέρα. Ζούσαν με χρήματα από…

featured image


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου με το πόρισμα-κόλαφος της ανεξάρτητης αρχής για την καταπολέμηση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος σχετικά με τα οικονομικά της δομής.
Το δεκασέλιδο πόρισμα της Αρχής, που απεστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ενδείξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υπεξαίρεση και απιστία, που φέρονται να έχουν τελεστεί από τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και τουλάχιστον άλλα δύο άτομα.

Πάτερ Αντώνιος & πρεσβυτέρα ζούσαν με τα… χρήματα από τις δωρεές

Όπως όλα δείχνουν, ο πάτερ και η πρεσβυτέρα ζούσαν πλουσιοπάροχα από τις δωρεές στις οποίες προχωρούσαν πολίτες ώστε να στηρίξουν τα φιλοξενούμενα παιδιά της δομής.

Παράλληλα, υπάρχουν και ορισμένες δοσοληψίες για κάποια ακίνητα οι οποίες δημιουργούν ερωτήματα και πρόκειται να διερευνηθούν περαιτέρω για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, αλλά και για δύο ακόμη άτομα.



Συγκεκριμένα, με το πόρισμα των κλιμακίων της Αρχής σε λογαριασμούς και ακίνητα εμφανίζονται αγορές ακινήτων από τον πατέρα Αντώνιο που θεωρούνται ύποπτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που φαίνεται να βαραίνει την πρεσβυτέρα είναι ότι είχε τη διαχείριση της Οργάνωσης, ενώ για άλλα δύο πρόσωπα φέρεται να προέκυψαν «ύποπτα» ποσά.
Δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία

Πλέον, τον λόγο έχει η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα θα συσχετιστεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης, ενώ παράλληλα διατάχθηκε οριστική δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Mega, σε εξέλιξη βρίσκεται και ένα δεύτερο κομμάτι της υπόθεσης, κι αυτό είναι το ενδεχόμενο ο πατήρ Αντώνιος να κατηγορηθεί για ασέλγεια κατά συρροή εις βάρος ανηλίκων μετά και τη δεύτερη κατάθεση ενός ανηλίκου 14 ετών εις βάρος του πατέρα Αντώνιου.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.