Σκάνδαλο στο σπίτι του Ρονάλντο με την σύντροφό του- Η αδερφή της απειλεί ότι θα την ρεζιλέψει

featured image


Σοβαροί μπελάδες για τη σύζυγο του Πορτογάλου σταρ, καθώς την απειλεί η μικρή της αδερφή ότι θα διαρρεύσει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες για εκείνη!

Η αδελφή της Γιοργίνα Ροντρίγκεζ, Πατρίσια, δήλωσε ότι η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο  «ντρέπεται» για την «οικονομική της κατάσταση».

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή Socialite του Telecinco, η Πατρίσια είπε ότι το μοντέλο την κοροϊδεύει. Επιπλέον, απείλησε ότι θα διαρρεύσει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες για εκείνη μετά τις τελευταίες της ενέργειές.

«Έχω ακούσει πολλές φήμες γι’ αυτό μέσα στην οικογένεια. Ντρέπεται για μένα και γελάει και χαίρεται με την τρέχουσα οικονομική μου κατάσταση» είπε.



Η Πατρίσια είπε ότι η αδελφή της είναι ένας «κακός άνθρωπος» πριν προσθέσει: «Δεν είμαι άτομο που του αρέσει να συγκρούεται ή να θυμώνει μαζί της. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για το τι συνέβη και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση».

«Σε καμία περίπτωση δε ζήτησα ποτέ χρήματα από την Γιοργίνα, το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά μου», μοιράστηκε.

«Δεν θέλω χρήματα, απλώς της έδωσα τον αριθμό τηλεφώνου του σχολείου για να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να βοηθήσει τα παιδιά μου αγοράζοντας τα βιβλία για το μάθημα. Απλώς ζήτησα βοήθεια και ακόμα περιμένω», πρόσθεσε ακόμη η αδελφή της Γιοργίνα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.