Σάλος με την εμφάνιση της κόρης του Τραμπ - Εμφανίστηκε χωρίς... σουτιέν!

featured image


Άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση από την 39χρπνη κόρη του πρώην Προέδρου της Αμερικής. Φόρεσε ένα πολύ στενό πουκάμισο, αλλά κάτι ξέχασε…

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να επιστρέψει στην Προεδρία της Αμερικής και τα social media θυμήθηκαν μία άκρως… αποκαλυπτική εμφάνιση της κόρης του και συμβούλου του τότε, στον ΟΗΕ.

Η Ιβάνκα Τραμπ κέρδισε το ενδιαφέρον τον χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για κάτι πολύ διαφορετικό. Την εμφάνισή της στην συγκεκριμένη εκδήλωση και όσες ακολούθησαν εκείνη την ημέρα.

Αυτό καθώς η ανανεωμένη Ιβάνκα υπέπεσε σε ένα τραγικό στιλιστικό ολίσθημα: προφανώς δεν κοίταξε ποτέ τον καθρέφτη με αποτέλεσμα καθ′ όλη τη διάρκεια των εργασιών να περιφέρεται με ένα μπλε πουκάμισο από το οποίο διαγράφονταν οι θηλές του στήθους της.

Και φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν να μείνει ασχολίαστο. Αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν εάν η Ιβάνκα φορούσε ή όχι σουτιέν, άλλοι έσπευσαν να σχολιάσουν για μια ακόμη φορά την παρουσία της σε τόσο σημαντικές πολιτικές συναντήσεις αφού έχει κατ′ επανάληψη συγκεντρώσει αρνητικά σχόλια και κάποιοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.