"Πάγωσε" ο Χατζηνικολάου στον αέρα με Κούγια - "Αν με ξαναποκαλέσεις έτσι, δεν θα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

featured image


Η ατάκα που ενόχλησε τον γνωστό ποινικολόγο και η αμηχανία του δημοσιογράφου στη «ζωντανή» συνέντευξή τους στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1. Τι τον ενόχλησε;

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Αλέξης Κούγιας, ως δικηγόρος του 34χρονου αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη, ευχήθηκε να αναρρώσει ο ανήλικος, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πάει στην κηδεία του παιδιού του, ο πατέρας και η μητέρα».

Όσον αφορά την ποινή που αντιμετωπίζει ο αστυνομικός, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως «εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που κατηγορείται με το πιο σοβαρό αδίκημα του ποινικού κώδικα, την απόπειρα αφαίρεσης ανθρώπινης ζωής», σημειώνοντας πως «αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός έτους μέχρι την ποινή της καθείρξεως 15 ετών».

Όπως τόνισε ο κ. Κούγιας, «είναι πολύ διαφορετικό να είναι ένα παιδί που περπατάει στον δρόμο και πάει στο σπίτι του και το πυροβολεί ένας αδίστακτος αστυνομικός και του λέει σταμάτα και αυτός δεν σταματάει και είναι εντελώς διαφορετικό ένα παιδί 16 ετών ο οποίος έχει πάει προηγουμένως σε ένα πρατήριο, του βάζει βενζίνη ένας φουκαράς που δουλεύει όλη τη νύχτα για 20 ευρώ και αυτός τον κοροϊδεύει με μια θρασύτητα, φεύγει, τα 20 ευρώ θα τα πληρώσει πιθανώς ο φουκαράς».



«Τι Αστυνομία θέλουμε επιτέλους;»

«Οι αστυνομικοί είναι εκεί για να εφαρμόσουν τον νόμο. Όταν λοιπόν κάποιος κλέβει με αυτόν τον τρόπο, έχουν την υποχρέωση να τον συλλάβουν», ανέφερε.

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου «γιατί πυροβόλησε στο κεφάλι», ο κ. Κούγιας δήλωσε: «Με τη μηχανή με 140-150 χιλιόμετρα, ο εντολέας μου που ήταν συνεπιβάτης, προσπαθεί να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο. Εκεί έγινε και το λάθος», ενώ επεσήμανε πως «αν ο άνθρωπος αυτός, πήγε έκλεψε τη βενζίνη και πήγαινε να κάνει μία ληστεία, ήταν ένας επικίνδυνος κακοποιός, δεν έπρεπε να αποτρέψουν αυτή την πράξη; Τι Αστυνομία θέλουμε επιτέλους;».

Η συνέντευξη πάντως ξεκίνησε με μία περίεργη στιγμή, καθώς ο Χατζηνικολάου προσφώνησε τον Κούγια ως τον «γνωστό ποινικολόγο» και αυτό τον έκανε να αντιδράσει με χαμόγελο ευγενείας, λέγοντας «Αν με ξαναποκαλέσετε ‘‘γνωστό ποινικολόγο’’ δεν θα ξανάρθω». Ο παρουσιαστής πάντως δεν αντέδρασε κι έδειξε να ξαφνιάζεται, απαντώντας του πως όντως είναι γνωστός!

Δείτε πώς ξεκινάει η συνέντευξη:





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.