Συνωμοσιολόγος Tiktoker αναλύει πως τα κουνούπια «κατασκευάζονται» από κυβερνήσεις για να κατασκοπεύουν τους ανθρώπους

featured image


Μια νέα θεωρία συνωμοσίας έχει εμφανιστεί στο TikTok, σύμφωνα με την οποία τα κουνούπια έχουν «μητρώα» και παρακολουθούν τους ανθρώπους.

Φαίνεται ότι οι συνωμοσιολόγοι έχουν ξεπεράσει την ιδέα ότι τα περιστέρια είναι κυβερνητικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται για να μας κατασκοπεύουν και αντ’ αυτού έχουν στρέψει την προσοχή τους στα κουνούπια.

Η θεωρία ήρθε στο φως από τον TikToker Liam Dixon, ο οποίος δημοσιεύει γεγονότα και ενδιαφέρουσες εξηγήσεις για τη ζωή.

Σε ένα από τα βίντεο του, σχολίασε ένα πρόσφατο κλιπ που κάνει το γύρο των social media από έναν άνδρα που ισχυρίζεται ότι βρήκε ένα κουνούπι με τον αριθμό 38 τυπωμένο στην πλάτη του.



@itsliamdixon They’re watching.. 👀 #conspiracy #fyp #foryou #didyouknow #conspirancytheory #conspiracytiktok ♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

Σύμφωνα με τον απολογισμό του ανώνυμου άνδρα, λίγο αργότερα βρήκε ακόμη ένα κουνούπι που φορούσε έναν διαφορετικό αριθμό.

Κάποιοι λένε ότι «ο άνθρωπος απλώς εκτρέφει κουνούπια για να κάνει επιστημονικά πειράματα πάνω τους, και ως εκ τούτου βάζει με κάποιο τρόπο αριθμούς στην πλάτη τους για να τα παρακολουθεί».

Ωστόσο, άλλοι έχουν κάνει ένα βήμα πιο πέρα και θεωρούν ότι τα κουνούπια είναι στην πραγματικότητα απλώς ρομπότ που χρησιμοποιούνται για να κατασκοπεύουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.