«Όσοι επιλέγουν να πάνε δεύτερη φορά στο Survivor σίγουρα δεν είναι καλά»

featured image


Για το Survivor και τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης μίλησε ο Αλέξης Παππάς. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό εντόπισε η κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου».

«Θεωρώ ότι είναι λάθος, μέσα σε ένα ριάλιτι να φτάνουμε στο σημείο να ενσωματωνόμαστε τόσο πολύ με ό,τι συμβαίνει και να κάνουμε μηνύσεις ο ένας με τον άλλον», σχολιάζει ο Αλέξης Παππάς για την πρόθεση της Ελευθερίας Ελευθερίου να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Σπύρου Μαρτίκα με αφορμή τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του προς το πρόσωπό της.

Πώς είδε την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το παιχνίδι; Ο Αλέξης Παππάς απαντά:



«Είναι ένα ερωτηματικό σοβαρό η αποχώρηση του Στάθη Σχίζα. Δεν ξέρω γιατί αποχώρησε, άφησε να εννοηθεί ότι όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα δεν τον αντιπροσωπεύουν. Παρ’ όλα αυτά, το ερωτηματικό αυτό είναι και λίγο οξύμωρο γιατί το έζησε πρόσφατα κιόλας το ίδιο έργο. Πάλι είχαν εντάσεις, δεν ήταν ένα ήρεμο παιχνίδι. Σίγουρα έγινε κάτι παραπάνω απ’ όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο».

«Σίγουρα το Survivor δεν είναι εύκολη εμπειρία και όποιος πάει για δεύτερη φορά σίγουρα δεν είναι καλά», τονίζει χαριτολογώντας ο Αλέξης Παππάς και κλείνει λέγοντας: «Δεν γίνεται να μην σου έχει περάσει στο πετσί σου ότι είναι σκληρό, δεν είναι αστείο. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες ότι αυτοί που επιλέγουν να πάνε δεν ξέρουν τι τους περιμένει».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.