Σε αναμμένα κάρβουνα η αγορά με την υπόθεση του Νίκου Κοκλώνη

featured image


Σε αναμμένα κάρβουνα η τηλεοπτική αγορά από την υπόθεση Νίκου Κοκλώνη αλλά και οι star παρουσιάστριες, από την Κατερίνα Καινούργιου μέχρι τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Σοφία Αλιμπέρτη – και πόσους ακόμη!

Σε αναμονή βρίσκεται η τηλεοπτική αγορά για την έκβαση της υπόθεσης της Barking Well Media και οι σφυγμοί έχουν πιάσει… κόκκινο. Οι εργαζόμενοι της εταιρίας -μιλάμε για 600 άτομα, από όλους τους κλάδους της οπτικοακουστικής παραγωγής- αλλά και οι εταιρίες ΜΜΕ που συνεργάζονται με τις εταιρίες του ομίλου παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις μετά το πόρισμα των περίπου 80 σελίδων της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η αγωνία είναι εύλογη μέσα στην οικονομική κρίση, καθώς θα χαθούν πολλές καρέκλες εργασίας, αλλά και πολλές ώρες τηλεοπτικού προγράμματος από τα πανελλαδικά ιδιωτικά κανάλια.

Σίσσυ Χρηστίδου



Η Barking Well Media έχει εκτεταμένη συνεργασία με τον Alpha, με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και το «J2US», και ετοιμάζει ελληνική τηλεοπτική σειρά για το «αδερφό» κανάλι Star, με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, ενώ παράγει εκπομπές για τον ΑΝΤ1 με τη Σοφία Αλιμπέρτη και το Mega με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Αντιθέτως, δεν συνεργάζεται πλέον με το Open, όπου έκανε τα πρώτα βήματά του ο Νίκος Κοκλώνης. Οι εκπομπές του παραγωγού πραγματοποιήθηκαν κανονικά και, μάλιστα, ο Alpha διέθεσε χρόνο στον Νίκο Κοκλώνη, μέσω του σόου «J2US» προκειμένου να απαντήσει ως επιχειρηματίας, κίνηση ίσως ενδεικτική για τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών, σε μια κρίσιμη στιγμή, για να μη χαθεί ώρα προγράμματος και διαφημίσεων.

Οι εξελίξεις δεν πρέπει, πάντως, να αναμένονται άμεσα. Το πόρισμα του επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής, επίτιμου αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, διαβιβάστηκε στην Οικονομική Εισαγγελία και αναφέρεται σε τουλάχιστον 15 εταιρίες χωρίς εμφανή εταιρική δραστηριότητα, συμφερόντων του τηλεοπτικού παραγωγού, που εντοπίστηκαν στο εξωτερικό. Αυτές οι εταιρίες βρίσκονται, εκτός από την Ελλάδα, στην Τουρκία, στη Βουλγαρία και στις ΗΠΑ. Τα ευρήματα του πορίσματος Βουρλιώτη αναφέρονται σε φοροδιαφυγή εις βάρος του Δημοσίου, της τάξης των 12.000.000 ευρώ, απάτη σε βάρος του Δημοσίου, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Μέχρι τότε οι εργαζόμενοι της εταιρίας στηρίζουν το αφεντικό τους και την εργασία τους.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.