Κι άλλος παίκτης με κινητό μετά τις Δαλάκα, Ασημίνα – Καταγγελία βόμβα για Survivor. Τέλος το παιχνίδι!

featured image


Για πρώτη φορά το όνομά του συνδέθηκε με τη συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία έφερε και πολύ σημαντικές εξελίξεις στο ριάλιτι…

Η αποχώρηση του Στάθη Σχίζα ήταν η… βόμβα αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star.

Στο συμβούλιο του νησιού επικράτησε αναστάτωση όταν πήρε τον λόγο ο Σχίζας και προχώρησε σε μακροσκελή ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους παίκτες. «Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι«, είπε κι έφυγε!

Ο Σχίζας που τα τελευταία εικοσιτετάωρα είχε μπει στο στόχαστρο του κοινού με πλήθος σχολίων να αναφέρεται στον νικητή του 2022 ως τον Χανταμπάκη του 2023, φαίνεται πως λύγισε από όσα του αποκάλυψε η Ελευθερία για την προσωπική του ζωή.



Δεν είναι τυχαίο πως το όνομα Παναγιώταρου τρεντάρει από τα μεσάνυχτα μαζί με το όνομα του Στάθη και του Survivorgr ενώ μια ατάκα της Ελευθερίας έκανε τους χρήστες του Twitter να απαρούν τελικά για το τι είπε η Ελευθερίου στον Σχίζα για την Παναγιώταρου. Βλέπεις λίγο πριν το αγώνισμα, η ψυχολογία του Σχίζα γκρεμίστηκε και η Ελευθερία είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να τον αφήσω να νομίζει πως είναι καλά και ευτυχισμένος».

Πάντως, ο Άρης Σοϊλέδης που έφτασε θυμίζουμε στον περσινό τελικό μαζί με τον Σχίζα, έδωσε μία νέα διάσταση στα πράγματα με μία αποκάλυψη βόμβα!

Ο περσινός φιναλίστ του Survivor τόνισε με post στο instagram πως φέτος που δεν υπάρχει κινητό για να καθοδηγεί παίκτες, φάνηκε ο χαρακτήρας τους…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.