Ανατριχιαστική μαρτυρία ανθρώπου που έσπευσε να σώσει τον Αστυνομικό πριν τη βουτιά θανάτου

featured image


Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την αυτοκτονία του αστυνομικού, ο οποίος με το ιδιωτικό του ΙΧ έπεσε στον Θερμαϊκό και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Όπως μετέφερε σχεδόν σοκαρισμένος στο GRTimes, o Γιώργος Πιρπιρής, ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε κοντά στον αστυνομικό σε μια απέλπιδα προσπάθεια ώστε να μεταπειστεί και να μην θέσει τέλος στη ζωή του, όταν τον προσέγγισε έχοντας ήδη πέσει με το ΙΧ του στον Θερμαϊκό, εκείνος άνοιξε την πόρτα για να βυθιστεί πιο γρήγορα και έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι.

«Είμαι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Είδαμε ένα αυτοκίνητο να κάνει βόλτες εδώ μέσα στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής και επειδή δεν περνάει αυτοκίνητο από εδώ, προσπάθησε να βγει. Κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μας, γιατί εδώ είναι το στέκι των ψαράδων. Έτρεχε με φόρα και εμείς του κάναμε νόημα να σταματήσει, κάτι που κάνουμε σε όλους τους οδηγούς, γιατί αρκετός κόσμος τρέχει εδώ. Αντί όμως να σταματήσει, έκανε δεξιά και έπεσε μέσα στη θάλασσα» τόνισε o κ. Πιρπιρής.



Και πρόσθεσε ότι άμεσα μετά την πτώση έσπασε το παρμπρίζ του ΙΧ. «Έτρεξα και είδα ένα νέο παιδί, με γυαλιά και μούσι και άρχισα να τον παρακαλάω να βγει. Του εξήγησα ότι δεν μπορώ να βουτήξω γιατί έχω πρόβλημα. Του λέω «σε παρακαλώ βγες». Μου απάντησε ότι είναι αστυνομικός που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας με καρκίνο στον εγκέφαλο. Πήρα αμέσως την αστυνομία και στη συνέχεια του είπα ότι θα βουτήξω κι άρχισα να βγάζω το μπουφάν».

Όταν ο αστυνομικός αντιλήφθηκε την κίνηση του κ. Πιρπιρή, εκείνος έδεσε τα χέρια του στο τιμόνι. «Όταν κατάλαβε ότι θα βουτήξω άνοιξε την δεξιά του πόρτα για να βυθιστεί πιο γρήγορα και έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες. Τον είδα να χάνεται και είμαι πραγματικά σοκαρισμένος» κατέληξε ο κ. Πιρπιρής.

Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση ανάσυρσης του ΙΧ συνεχίζεται ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει διασώστες του ΕΚΑΒ με Κινητή Μονάδα και σκάφος του Λιμενικού ενώ επιστρατεύτηκαν και δύτες που απεγκλώβισαν από το ΙΧ τον αυτόχειρα αστυνομικό.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.