Απίστευτο ξύλο μέσα σε ferry boat – Επέστρεψε στο λιμάνι ο καπετάνιος

featured image


Αδιανόητες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν μέσα σε ferry boat της Irish Ferries που ταξίδευε από την Ιρλανδία στην Ουαλία, με επιβάτες να πιάνονται στα χέρια και να προκαλούν το απόλυτο χάος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 Ιουλίου όταν για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, επιβάτες τσακώθηκαν έντονα και κατέληξαν να ανταλλάζουν μπουνιές με συγγενείς και φίλους τους να ουρλιάζουν από τρόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά από 20 λεπτά, ο καπετάνιος αναγκάστηκε να επιστρέψει το πλοίο στο λιμάνι.Σε δηλώσεις του εκπρόσωπος της Irish Ferries ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε: «Η Irish Ferries μπορεί να επιβεβαιώσει ότι υπήρξε πρόβλημα δημόσιας τάξης στο χθεσινό DUBLIN SWIFT στις 13.50 που έπλεε από το Δουβλίνο στο Χόλιχεντ λίγο μετά την αναχώρηση.

Η Irish Ferries δίνει μεγάλο βάρος στην ασφάλεια και ως εκ τούτου αποφάσισε να επιστρέψει αμέσως στο λιμάνι του Δουβλίνου, όπου οι ιρλανδικές αρχές ασχολήθηκαν με το περιστατικό. Το πλοίο αναχώρησε και πάλι στις 15:52. Η Irish Ferries ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες των οποίων το ταξίδι διακόπηκε από αυτό το ζήτημα και συνεχίζει να βοηθά τις αρχές που διερευνούν το περιστατικό».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.