Έχει 800 τατουάζ και παραπονιέται γιατί δεν μπορεί να βρει... δουλειά!

featured image


Δυσκολεύεται να βρει εργασίας. καθώς τα υποψήφια αφεντικά της κάνουν πίσω.

Μια 46χρονη που έχει καλύψει σχεδόν όλο το κορμί της με τατουάζ βρίσκεται σε απόγνωση καθώς η εμφάνισή της δεν της επιτρέπει να βρει μια δουλειά.

Σε απόγνωση βρίσκεται μια γυναίκα από την Ουαλία που έχει 800 τατουάζ στο σώμα της. Εξαιτίας της εμφάνισής της δυσκολεύεται να βρει εργασίας. καθώς τα υποψήφια αφεντικά της κάνουν πίσω.

Η Melissa Sloan στο παρελθόν καθάριζε τουαλέτες, αλλά όταν άρχισε να καλύπτει το πρόσωπο και το σώμα της με τατουάζ, τα πράγματα δυσκόλεψαν γι αυτήν στον εργασιακό τομέα.«Δεν μπορώ να βρω δουλειά», είπε απογοητευμένη η 46χρονη γυναίκα στη Daily Star. «Έκανα αίτηση για να καθαρίζω τουαλέτες αλλά με απέρριψαν λόγω των τατουάζ που έχω.

Μου είπαν ότι δεν πρόκειται να έχω δουλειά ποτέ. Αν κάποιος μου πρόσφερε μια θέση, θα δεχόμουν αμέσως», πρόσθεσε.

Η Sloan άρχισε να κάνει τατουάζ σε ηλικία 20 ετών και γρήγορα εθίστηκε. Το ένα έφερνε το άλλο. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο να γίνει αποδεκτή, δεν σταματάει να «χτυπάει» τατουάζ.

«Θα συνεχίσω μέχρι τα 70 μου. Κάθε σημείο του δέρματός μου θα καλύπτεται. Το πρόσωπό μου είναι ήδη μπλε. Μοίαζω με στρουμφ», συνέχισε. «Θα ήθελα να γίνω κάτοχος ρεκόρ. Προσπαθώ να μπω στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη