Κωνσταντοπούλου: «Και 8 ή 9 βουλευτές να είμαστε εγώ κάνω για 100» (vid)

featured image


Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έκρυψε την χαρά της για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή, τονίζοντας μάλιστα πως είτε είναι 8 είτε 9 οι βουλευτές, η ίδια κάνει για 100!

Ένα από τα κόμματα που θεωρούνται πως πέτυχαν στις εκλογές του Ιουνίου είναι η «Πλεύση Ελευθερίας», καθώς κατάφερε να μπει στην Βουλή λαμβάνοντας ποσοστό 3.17% και έχοντας 8 έδρες. Η αρχηγός του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για το εκλογικό αποτέλεσμα, ανέφερε αρχικά: «Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε. Αντέξαμε σε μια πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες εβδομάδες. Υπερασπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ελπίδα τους, υπερασπίστηκαν την προοπτική η Πλεύση Ελευθερίας να είναι στη Βουλή, η Βουλή να έχει ζωή και η Βουλή να έχει μέσα τους πολίτες».

Στην συνέχεια επισήμανε: «Εμείς ρωτήσαμε τους πολίτες «θέλεις να είσαι εσύ στη Βουλή;» και οι πολίτες μας απάντησαν «ναι» και πιστεύω ότι βλέποντας ακόμα περισσότερη την Πλεύση στη Βουλή ολοένα και περισσότεροι θα απαντήσουν «ναι» ακόμα ισχυρότερα γιατί η Πλεύση θα είναι η αντιπολίτευση που δεν θα υπάρξει από κανένα άλλο κόμμα.Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών. Κι αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές εγώ κάνω για 100 και οι υπόλοιποι κάνουν ο καθένας τους για άλλους 20. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντιξοότητα, κάθε κυβερνητική καταχρηστική πρωτοβουλία, θα αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο με χαμόγελο, πυγμή και αποφασιστικότητα. Οι πολίτες αποφάσισαν να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος στη Βουλή και οι πολίτες αποφάσισαν ότι η Πλεύση Ελευθερίας αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και τους πολίτες.

Θέλω να σας πω ότι έχω υψηλό αίσθημα ευθύνης γιατί αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι πολύ δύσκολο αλλά εμείς είμαστε για τα δύσκολα. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι αυτό που δεν θα κάνει κανείς στη Βουλή. Θα φέρνουμε τους πολίτες στη Βουλή με αμεσοδημοκρατικό τρόπο όποτε μπορούμε στη Βουλή. Αυτό που ξεκινάει σήμερα είναι μόνο η αρχή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.