Σταμάτησε να κάνει δουλειές όταν ο σύζυγός της είπε πως δεν προσφέρει τίποτα στο σπίτι: Αυτό ήταν το αποτέλεσμα

featured image


Μία εργαζόμενη μητέρα έδωσε στους ακόλουθούς της στο TikTok μια γεύση για το πώς κατανέμονται οι εργασίες στο σπίτι της και έγινε viral γι’ αυτό, συγκεντρώνοντας 11 εκατομμύρια προβολές, ενώ πολλοί χρήστες ταυτίστηκαν μαζί της.

Η Lindsey Donnelly είναι μητέρα δύο παιδιών, που εργάζεται από το σπίτι ως social media manager και όταν ο σύζυγος της τής είπε ότι δεν κάνει τίποτα στο σπίτι, εκείνη σταμάτησε να καθαρίζει.

«Ο σύζυγός μου έκανε ένα σχόλιο για το ότι δεν κάνω τίποτα στο σπίτι, οπότε για δύο ημέρες, πραγματικά δεν έκανα τίποτα γύρω από το σπίτι», υπογράμμισε στην ανάρτησή της.

Στο βίντεο, η γυναίκα πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο, βιντεοσκοπώντας την ακαταστασία, αφού σταμάτησε να κάνει δουλειές του σπιτιού.

Τα σακίδια των παιδιών της ήταν στη μέση του δαπέδου της κουζίνας, περιτριγυρισμένα από παιχνίδια και παπούτσια, υπήρχαν βρώμικα πιάτα στους πάγκους και στο νεροχύτη, περισσότερα πιάτα στην τραπεζαρία και καλάθια γεμάτα άπλυτα στο σαλόνι.

Στο τελευταίο πλάνο του βίντεο, η Donnelly βιντεοσκόπησε το μπάνιο, όπου υπήρχαν παιχνίδια μπάνιου στη μπανιέρα, σωροί από ρούχα στο πάτωμα και ένας νιπτήρας γεμάτος με προϊόντα μαλλιών και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Μετά έφυγα από την πόλη για ένα ταξίδι με κορίτσια», χρησιμοποιώντας το hashtag #marriagehumor.

Πολλά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της προέρχονταν από άλλες γυναίκες, οι οποίες, είτε επαινούσαν τη Donnelly, είτε ανέφεραν μια παρόμοια εμπειρία με τους δικούς τους συζύγους.

«Είσαι τόσο αληθινή», επεσήμανε μια γυναίκα και ευχαρίστησε τη Donnelly για την ανάρτηση.Ο σύζυγος της εργαζόμενης μητέρας ζήτησε συγνώμη

Η Donnelly επέστρεψε με νέο βίντεο στο TikTok, έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της και εξήγησε ότι ζήτησε συγγνώμη για την προσβολή του.

Στην επόμενη ανάρτηση, η Donnelly ενημερώνει τον σύζυγό της για το αρχικό video στο TikTok που έγινε viral, σημειώνοντας «Ξέρεις πώς μου είπες κάτι που με έκανε να νιώσω κάπως. Είπες ότι δεν έκανα τίποτα στο σπίτι, ότι δεν καθάριζα. Και έτσι δεν έκανα τίποτα για δύο μέρες, μόνο και μόνο για να σου δείξω τι συμβαίνει όταν όντως δεν κάνω τίποτα. Το παρακολούθησαν πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι».

Η εργαζόμενη μητέρα δημιούργησε debate στο TikTok

Στο ίδιο video, η εργαζόμενη μητέρα υποστηρίζει πως ο σύντροφός της είναι πολύ καλός, αν και πολλοί από τους ακολούθους της και όσους παρακολούθησαν το video, τη συμβούλευσαν να τον αφήσει.

Μάλιστα, για το εν λόγω θέμα, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο debate στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που θεώρησαν ότι η όλη συμπεριφορά και αποδοχή της Lindsey Donelly είναι δείγμα για το πόσο χαμηλά είναι τα standard για τους άντρες στη σχέση.

Μία εκπαιδευτικός εξήγησε σε δικό της βίντεο, απαντώντας στο σχόλιο της Donelly, για το πόσο καλός σύντροφος είναι ο σύζυγός της, «Ο ένας σύντροφος ακύρωσε τη δουλειά του άλλου, έτσι ο δεύτερος τη σταματά για να αποδείξει ότι ο πρώτος δεν έχει δίκιο. Κι όμως, παρά τη συγγνώμη, κανείς δεν μπαίνει στα παπούτσια του έστω και για λίγες ώρες. Κανείς δεν αναλαμβάνει να κάνει τη δουλειά του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.