Νυχτερινή «πριβέ» ξενάγηση των Ομπάμα στο Μουσείο και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης - Δείτε φωτογραφίες

featured image


«Μυστικές» επισκέψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης πραγματοποίησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα .

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στην χώρα μας για τη συνάντηση του «Obama Foundation Leaders» που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (21/6) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης και τον Ιερό Βράχο οι οποίες δεν είχαν ανακοινωθεί για λόγους ασφαλείας.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr από την νυχτερινή επίσκεψη του Μπαρακ Ομπάμα και της οικογένειάς του στον Ιερό Βράχο.

obama-akropoli__3_
obama-akropoli__4_
obama-akropoli__1_
obama-akropoli__2_
obama-akropoli__5_

Πριν ανέβουν στον Ιερό Βράχο, οι Ομπάμα επισκέφθηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης όπου τους έγινε «πριβέ» ξενάγηση. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μπήκε από την πόρτα που βρισκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίεςobama__1_
obama__2_

Δείτε φωτογραφίες από την πριβέ ξενάγηση

DSC_5731-_1_-01

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκδήλωση του Obama Foundation για την Ελλάδα, ο Μπάρακ Ομπάμα, είπε για την Ελλάδα  ότι πρόκειται για μια μικρή χώρα η οποία ωστόσο πάντα τον εντυπωσιάζει. «Παρά το μέγεθος της αποτελεί πυρήνα γεγονότων που επηρεάζουν όλη την υφήλιο» σημείωσε.

Κατά το παρελθόν, ανέφερε, η Ελλάδα υπήρξε σταυροδρόμι των πολιτισμών που συνδέει την Δύση με την Ανατολή. Κέντρο πολιτισμού αλλά και εμπορίου. Η Ελλάδα τόνισε, έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία αλλά και τον παγκόσμιο πολιτισμό.

obama__1__2
obama__2__2
Αύριο (Πέμπτη 22 Ιουνίου), ο Μπάρακ Ομπάμα θα συμμετάσχει σε συζήτηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τον πρόεδρο του ΙΣΝ Ανδρέα Δρακόπουλο στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference, για τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Στη συζήτηση θα παρεβρεθεί και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.