Και η Κορινθίου αποσύρει την υποψηφιότητά της από την Περιφέρεια Αττικής

featured image


Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Μαρία Κορινθίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποιεί πως αποσύρει την υποψηφιότητά της για τις περιφερειακές εκλογές.

Μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη από την περιφέρεια Αττικής, ανάλογη απόφαση έλαβε και η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες ότι «κατεβαίνει» υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αναγκάστηκε και αυτή με τη σειρά της να αποσύρει την υποψηφιότητα της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τις περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.Επέλεξα να δεχτώ την υποψηφιότητα μου, μετά από πρόταση του @giorgos.patoulis και να ασχοληθώ με τα κοινά, αναλογιζόμενη ότι θα βρεθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίας όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του «αγκάλιασε» επιτυχημένα θέματα του πολιτισμού και των καλλιτεχνών.

Η φωνή κάθε ανθρώπου είναι ισχυρή, μοναδική και πρέπει πάντα να ακούγεται. Έτσι λοιπόν και εγώ από την μεριά μου θέλησα να είμαι μέρος αυτού του εγχειρήματος σε ότι αφορά τον δικό μου τομέα, τον πολιτισμό. Μία μικρή φωνούλα που αγαπά την χώρα της,την ιστορία τις και κατ ´επέκταση και τον πολιτισμό της. Μία φωνούλα που θα βοηθούσε με τον τρόπο της, στην εξέλιξη αυτού με πολύ αγάπη.

Όλα αυτά τα χρόνια σαν καλλιτέχνης έχω επιλέξει να πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα πρέπει να λειτουργούν αυτόνομα και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις.
Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, για άλλη μια φορά και την στήριξη σας.

Το Μαράκι σας»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη