Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε την είδηση της χρονιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: "Μιλάω μαζί του και..." - Όλα τούμπα!

featured image


Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του γνωστού ηθοποιού, καθώς διαψεύδονται και όσα υποστήριζαν μέχρι τώρα τόσα ο ίδιος όσο και ο δικηγόρος του.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε, σε συνέντευξή της για τις σχέσεις της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τις συχνές επαφές που έχουν, αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής του ως ηθοποιός, κάτι που τόσο ο ίδιος όσο και ο δικηγόρος του απέρριπτα κατηγορηματικά μέχρι σήμερα!

Αναλυτικά:

Πιστεύεις ότι πραγματικά ισοπεδώθηκαν καλλιτεχνικά ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης; «Νομίζω ότι όταν ξαναβγεί να δουλέψει ο Φιλιππίδης κάποιοι θα καταλάβουν το λάθος τους και ότι δεν γίνεται να γκρεμιστούν τέτοια ταλέντα. Όσο μεγάλα και εάν είναι τα κρίματά τους, το ταλέντο δεν χάνεται. Ο Κιμούλης, όπως είδατε, επανήλθε καλλιτεχνικά και ο κόσμος τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες, όσο και εάν σε κάποιους δεν αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια».Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχεις μιλήσει; «Φυσικά,  μιλάω συχνά μαζί του και δεν ασχολήθηκα καθόλου με κάποιες φοβιστικές τακτικές που έγιναν και σε εμένα και στο παιδί μου. Θα λέω την άποψή μου και θα την στηρίζω με παρρησία».

Πώς είναι η ψυχολογία του; «Αρχίζει να πατάει στα πόδια του σιγά – σιγά, κάποιοι που του έσκαψαν τον λάκκο και τον κατηγορούσαν, φάνηκε εκ των υστέρων ότι είχαν άλλο σκοπό στο πίσω μέρος του μυαλού τους και εκμεταλλεύτηκαν στην ουσία τη δημοσιότητα που πήραν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη