Υπέροχος μπαμπάς μαθαίνει στην κορούλα του να γελάει κάθε φορά που ακούει βόμβες πέφτουν στη Συρία

featured image

Κοριτσάκι γελά με βόμβες που πέφτουν: Ο Αμντουλάχ Μοχάμαντ έμαθε στην κόρη του να μη φοβάται. Βρήκε τον τρόπο να μετατρέπει τον τρόμο από την τρίχρονη κόρη του σε γέλιο. Ο εξαίρετος πατέρας κατάφερε να κάνει την κόρη του να γελά κάθε φορά που πέφτουν βόμβες. Συγκεκριμένα, όταν πραγματοποιείται έκρηξη από αυτές, το τρίχρονο κοριτσάκι ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Πολλοί συγκρίνουν αυτή την κατάσταση με την ταινία La vita è bella. Σε εκείνη, ένας πατέρας έχει μετατρέψει σε παιχνίδι τη φρίκη της διαβίωσης σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, για χάρη του γιου του. Η οικογένεια του Αμπντουλάχ Μοχάμαντ εγκατέλειψε το σπίτι της στην Σαρακίμπ και τώρα φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι στην πόλη Σαρμάντα.

Εκεί, ακούγονται διαρκείς εκρήξεις. Ο πατέρας σκέφτηκε αυτό το παιχνίδι για να προστατεύσει την κόρη του από τις ψυχολογικές επιπτώσεις του πολέμου. Ο ίδιος δήλωσε «Είναι ένα παιδί που δεν καταλαβαίνει τον πόλεμο. Αποφάσισα να της μάθω αυτό το παιχνίδι, για να μην καταρρεύσει ο ψυχισμός της. Να μην επηρεαστεί από ασθένειες που προκαλεί ο φόβος».


Τους τελευταίους τρεις μήνες, περίπου 832.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Αυτό, έγινε λόγω της κλιμάκωσης των επιθέσεων στην Ιντλίμπ. Μόνο την τελευταία εβδομάδα εκτοπίστηκαν 100.000 άνθρωποι, σύμφωνα με στοιχεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Κοριτσάκι γελά με βόμβες που πέφτουν: Στιγμιότυπο από τον Αμπντουλάχ Μοχάμαντ και τη μικρή κόρη του

Κοριτσάκι γελά με βόμβες που πέφτουν: Βίντεο από τον Αμπντουλάχ Μοχάμαντ και τη μικρή κόρη του, η οποία γελά με τις βόμβες

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.