Στις φυλακές Κορυδαλλού η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό

featured image



Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί η 38χρονη που κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου συζύγου της στο Ηράκλειο.

Αν και η αρχική απόφασή ήταν η 38χρονη να κρατηθεί στις φυλακές Νεάπολης στο Λασίθι, οι αρχές έκριναν ότι αυτό θα ήταν επικίνδυνο λόγω της εντοπιότητας και υπό το φόβο κάποιας πράξης αντεκδίκησης.

Έτσι, πλέον, εκτιμάται ότι από την ασφάλεια του Ηρακλείου, όπου κρατείται μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της, θα μεταφερθεί στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.







Εκεί αναμένεται αρχικά να οδηγηθεί στο αναρρωτήριο των φυλακών Κορυδαλλού, στα πλαίσια των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊό, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με το protothema.gr, θα μεταφερθεί στην πτέρυγα στην οποία κρατούνται, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό και η καταδικασμένη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Έφη Κακαράντζουλα.





Από το Blogger.