Καυχιέται η Παναγιώταρου! «Τον βάζω να μου πλένει τα πιάτα. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της το κάνει αυτό»

featured image
Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας.

Ο νικητής του Survivor και η σύντροφός του συζούν σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα στο οποίο μάλιστα ολοκλήρωσαν πρόσφατα την διαδικασία της μετακόμισης.

«Μένουµε πλέον µαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάµε υπέροχα µαζί», είχε πει ο Στάθης Σχίζας.

Μέσα από τις αναρτήσεις στα social media το ζευγάρι μοιράζεται πλέον αρκετές στιγμές από την κοινή τους καθημερινότητα στο ίδιο σπίτι.

Το απόγευμα της Κυριακής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στο Ιnstagram βίντεο με την ίδια να απολαμβάνει τον καφέ της στον καναπέ του σπιτιού όσο ο Στάθης της έπλενε τα πιάτα στην κουζίνα.

«Γιατί κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της βάζει τον άνδρα να πλένει τα πιάτα», σχολίασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ενώ πρόσθεσε στην ανάρτησή της: «Το κάνει πολύ καλά. Να του κόψω εγώ την χαρά;».Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μου αρέσει να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις»

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την μετακόμιση στο νέο σπίτι, ενώ έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση για τα επαγγελματικά της.

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες. Δεν θα πάρω κανέναν να προτείνω τον εαυτό μου. Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να σηκώσω εγώ το τηλέφωνο για δουλειά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη