Ο Αλέξανδρος Κολύβας απο το κελί για την κοκαϊνη – ” Ήταν απερισκεψία… και”

featured image

Αυτή τη φορά μέσω του δικηγόρου του, ο Αλέξανδρος Κολύβας από την Κατερίνη, στέλνει μηνύματα για την υπόθεση με τη μεταφορά ναρκωτικών, που τον έστειλε στη φυλακή…

Προσωρινά προφυλακιστέος κρίθηκε ο παίκτης ριάλιτι, τον οποίο εντόπισαν οι Αρχές να έχει στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, ο παίκτης ριάλιτι συνελήφθη με 235 γραμμάρια απαγορευμένων ουσιών στην Κατερίνη.

Ο δικηγόρος του, Γιώργος Τζίκας, τόνισε στο Mega πως ο εντολέας του δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για παρόμοιο περιστατικό. Όπως σημείωσε ο δικηγόρος του, ο άλλοτε παίκτης ριάλιτι οδηγούσε πολυτελές αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, διότι «δεν είχε τη σωστή κρίση ως μη επαγγελματίας διακινητής να αντιληφθεί το γεγονός ότι η διακίνηση ναρκωτικών δεν γίνεται με μία Mercedes χωρίς πινακίδες».





Ο παίκτης ριάλιτι αποδέχτηκε ότι έκανε διακίνηση απαγορευμένων ουσιών, χωρίς όμως να γνωρίζει την ποσότητα που μετέφερε, ενώ κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε να μεταφέρει τις ουσίες λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

«Ήταν απερισκεψία από μέρος μου», φέρεται να είπε, χωρίς όμως να πείσει με τους ισχυρισμούς του ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο.

Από το Blogger.