Τα φορτώνουν τώρα στον Γιάννη Μάρκου - "Αυτός το ξεκίνησε"

featured image




Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την πορεία υγείας του 58χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, ο οποίος αργά το βράδυ της Δευτέρας (31/10) ξύπνησε από την καταστολή και είχε ολιγόλεπτη επικοινωνία με τον δικηγόρο του.

Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί ο 26χρονος ενώ τις δικές του εξηγήσεις θα δώσει ο 19χρονος συγκατηγορούμενος του, ο οποίος θα υποστηρίξει πως δεν αντιλήφθηκε πως ο φίλος του ενεπλάκη στο αιματηρό περιστατικό.

«Είναι πάρα πολύ χάλια το παιδί μου ειλικρινά», ανέφερε η μητέρα 26χρονου, μιλώντας στο Mega.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν ξεκίνησε ο ίδιος τον καβγά. Θα επιχειρήσει να πείσει πως ήταν σε θέση άμυνας παρόλο που εκείνος μαχαίρωσε τελικά τον 58χρονο επιχειρηματία 15 φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.







«Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε στην αρχή του βίντεο. Αυτός τον έχει (χτυπήσει) πρώτος. Ήταν πιωμένοι, έφευγαν όλοι από διασκέδαση. Εκείνος τον προκάλεσε και είχε μπροστά κόσμο» υποστηρίζει η μητέρα του δράστη.

Σύμφωνα όμως με δύο φίλους του επιχειρηματία, -αυτόπτες μάρτυρες- ο 26χρονος μαζί με τον 19χρονο συγκατηγορούμενο του, μόλις έφθασαν στην καντίνα, προσπέρασαν όλη την ουρά με αποτέλεσμα να αντιδράσουν όλοι οι πελάτες, μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Μάρκου.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο 26χρονος παραδόθηκε στις Αρχές μετά από προτροπή της μητέρας του.







Από το Blogger.