Η Μπίτζη είναι η μυθικότερη παίκτρια που πέρασε από το Deal: «Έχω μύτη εγώ» (vid)

featured image


Το επεισόδιο του Deal με την Μπίτζη διεκδικεί άνετα τον τίτλο του καλύτερου της χρονιάς.

Κατά καιρούς από το Deal έχουν περάσει διάφοροι παίκτες που έχουν κλέψει την παράσταση με την παρουσία τους. Ωστόσο ελάχιστοι μπορούν να φτάσουν την Μπίτζη που στο επεισόδιο της Τρίτης, έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ με την εμφάνισή της.

Η νεαρή κοπέλα αφού εξήγησε πως το «Μπίτζη» βγήκε από έναν γάτο που έχει στα Χανιά, στη συνέχεια άρχισε να ανοίγει τα κουτιά, έχοντας αρχικά στην κατοχή της αυτό με το νούμερο 9.



Στην πορεία όμως, υποχρεώθηκε να το αλλάξει και έτσι επέλεξε αυτό το νούμερο 14, βγάζοντας από το παιχνίδι τις 60.000 και τις 40.000. Με το απαράμιλο στιλ της αντιμετώπιζε με κουλ τρόπο ότι νούμερο και αν έβγαινε, φτάνοντας να έχει στο τέλος μέσα στο παιχνίδι τα 2, τα 50, τα 3.000 και τα 20.000 ευρώ.

Η πρόταση του τραπεζίτη ήταν 4.100 ευρώ και μετά από παρότρυνση του πατέρα της, έκανε αντιπρόταση 4.400, η οποία έγινε δεκτή.

Κάπου εκεί όμως ήρθαν τα… δυσάρεστα, καθώς υπόλοιπα κουτιά που άνοιξαν, απέδειξαν πως είχε τα 20.000 ευρώ, με την Μπίτζη να έχει μυθική αντίδραση όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος του video λέγοντας: «Έχω μύτη εγώ».

Δείτε το video…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.