«Η μητέρα έβλεπε από ψηλά το παιδί της στη θάλασσα» – Μαρτυρία για τον θάνατο του γιου του Σταμούλη

featured image


Πληθαίνουν οι πληροφορίες για την τραγωδία που διαδραματίστηκε στους Φούρνους Ικαρίας, όπου χτες αργά το απόγευμα έχασε τη ζωή του ο γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το μικρό νησάκι των Φούρνων Ικαρίας, η μητέρα του και πρώην σύζυγος του πατέρα του, Οδυσσέα Σταμούλη, παρακολουθούσε από ψηλά τον 11χρονο Χρήστο την ώρα που έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα.
Γι’ αυτό, όπως λένε οι μάρτυρες, η ίδια άρχισε να τον αναζητά στη στεριά όταν χάθηκαν τα ίχνη του, σκεπτόμενη, δηλαδή, ότι δεν μπορεί να του συνέβη κάτι κακό μέσα στο νερό, αφού η ίδια δεν είχε δει κάτι τέτοιο.Λένε επίσης ότι, όταν βρέθηκε το παιδί, έσπευσε ο αγροτικός γιατρός κι έκανε ό,τι περνούσε απ’ το χέρι του για να το σώσει, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και ό,τι άλλο προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. O 11χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του, ενώ όλα έδειχναν πως επρόκειτο για πνιγμό.
Το μοιραίο απόγευμα ο καιρός ήταν πολύ κακός, προσθέτουν οι μάρτυρες στο newsit.gr.

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση για τον θάνατο του 11χρονου εξέδωσε σήμερα το Λιμενικό Σώμα.
Νωρίτερα σήμερα, ο δήμαρχος των Φούρνων Ικαρίας μίλησε για την τραγωδία που διαδραματίσθηκε στο νησάκι με το χαμό του παιδιού του Οδυσσέα Σταμούλη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη