Στην Αννίτα Ναθαναήλ ανήκει το σκάφος που κλάπηκε στη Βουλιαγμένη και βρέθηκε σε σπίτι στα Άνω Λιόσια

featured image


Η Αννίτα Ναθαναήλ ανέφερε στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαρωνικού ότι το φουσκωτό σκάφος της έκανε φτερά από θαλάσσια περιοχή της μαρίνας Βουλιαγμένης.

Στην Αννίτα Ναθαναήλ ανήκει το σκάφος που άγνωστοι έκλεψαν από τη μαρίνα της Βουλιαγμένης πριν από μερικές μέρες. Το φουσκωτό εντοπίστηκε στα Άνω Λιόσια.

Η Λιμενική Αρχή της περιοχής έδρασε άμεσα και με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν, καθώς και με τη χρήση του συστήματος εντοπισμού τοποθεσίας που διαθέτει το σκάφος, κατάφεραν να ανακαλύψουν την τοποθεσία που είχε μεταφερθεί.Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μίλησε στο Happy Day και είπε μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, καθώς η έρευνα και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την απίστευτη εμπειρία που έζησα, θα την διηγούμαι στα εγγόνια μου».

«Από την άλλη, 15 χρόνια υπηρετούμε την τεχνολογία και η γνώση αυτή απέδωσε σε συνδυασμό με τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές που ανταποκρίθηκαν άμεσα κι έκαναν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους. Είχα πολλές μορφές τεχνολογίας στο σκάφος. Ήταν η πρώτη μου βάρκα, την πήρα με πολύ κόπο, με πολλή αγάπη και όταν ανακάλυψα ότι έλειπε, ήταν ένα μεγάλο σοκ», τόνισε η Αννίτα Ναθαναήλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.