featured image


Μια από τις ομορφότερες αθλήτριες που έχουμε δει, έφερε στην Ελλάδα η ομάδα του Ηλυσιακού.

Ο λόγος για την Γερμανίδα ακραία, Βανέσσα Αγκμπορτάμπι, η οποία θα συνεχίσει στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηλυσιακού μέχρι τα Χριστούγεννα, αφού μετά την διακοπή λόγω των γιορτών, θα αγωνιστεί στην αμερικανική Orlando Valkyries.

Πρόκειται για πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς η 25χρονη έχει τεράστια εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι στην τουρκική Μπελεντίσπορ, ενώ στο παρελθόν σε Γαλλία και σε σημαντικές ομάδες της πατρίδας της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η επιτροπή διαχείρισης του τμήματος βόλεϊ κι η διοίκηση του Ηλυσιακού ΑΟ θέλουν να ευχαριστήσουν την αθλήτρια για την επιλογή να αποτελέσει μέρος της ομάδας μας για την φετινή χρονιά! Είμαστε σίγουροι ότι το προπονητικό επιτελείο, αλλά κι οι συμπαίκτριες της θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες και την εμπειρία της διεθνούς Γερμανίδας αθλήτριας για να πετύχουμε τους υψηλότερους στόχους μας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία κι υγεία στη νέα μας αθλήτρια».

Η Γερμανίδα ακραία είπε: «Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που ανακοινώνω το νέο μου ταξίδι με τον Ηλυσιακό! Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τις νέες μου συμπαίκτριες που πίστεψαν σε εμένα και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία!

Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να δώσω την καρδιά και την ψυχή μου σε κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι και κάθε στιγμή εντός και εκτός γηπέδου. Μαζί θα δουλέψουμε ακούραστα για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε δόξα στον Ηλυσιακό. Πιστεύω στη δύναμη της ενότητας, της σκληρής δουλειάς και της επιμονής και ξέρω ότι, με την υποστήριξη των οπαδών μας, μπορούμε να πετύχουμε τους υψηλότερους στόχους μας.

Ανυπομονώ για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, να εκπροσωπήσω τον Ηλυσιακό με περηφάνια και να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες αναμνήσεις. Σας ευχαριστώ που με καλωσορίσατε στην οικογένειά σας! Πάμε Ηλυσιακέ».



Φυσικά, μια βόλτα στο instagram της θα σας πείσει ότι πρόκειται περί… κουκλάρας και κορμάρας!





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.