Έξαλλος ο Κασσελάκης με την "γιαγιά" του: «Δεν την έχω δει ποτέ μου»

featured image


Απάντηση Κασσελάκη για την «γιαγιά» του: «Δεν την έχω δει ποτέ μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ»

Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μίλησε μια γυναίκα που δήλωσε γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αποτελεί το μόνιμο πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων, μετά την ανακοίνωση ότι διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας η κυρία Ελένη εξήγησε τη συγγένειά της με τον Στέφανο Κασσελάκη και στη συνέχει αυθόρμητα περιέγραψε τα συναισθήματά της για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την ενασχόλησή του με την πολιτική.

«O προππάπος του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα. Ηταν ευφυέστατοι άνθρωποι, η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυϊα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη, αλλά είναι και αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της».



Οταν την η δημοσιογράφος την ρώτησε για τα συναισθήματά της για τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Ομως τον θαυμάζω για την ευφυία του. Τον θαυμάζω και τον προσεύχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ηρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία».

Απάντηση Κασσελάκη για την «γιαγιά» του: «Δεν την έχω δει ποτέ μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ»

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!

Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.