Προκλητική απάντηση Μπέου σε Αλκίνοο: «Είναι νούμερο και φλώρος» (vid)

featured image


Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος με τα όσα είπε γι αυτόν κατά την διάρκεια συναυλίας του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να μιλήσει για τις καταστροφές που υπέστη ο Βόλος από την κακοκαιρία Daniel.

Παράλληλα, του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε για αυτόν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κατά την διάρκεια της συναυλίας του στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ο Αχιλλέας Μπέος αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει;».



Στη συνέχεια ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε : «Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.

Για εσάς είναι καλός, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε τώρα για τον Ιωαννίδη; Εμένα με πήρατε για να σε ενημερώσω για τα προβλήματα της πόλης μου. Ρε με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Άσε αυτούς τους φλώρους».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.