Τέλος οι χρυσές εποχές του Survivor - "Ψαλίδι" Ατζούν σε διάσημους - Αυτή είναι η αμοιβή της Σοφιάνας Αβραμάκη!

featured image


Ως διάσημοι, με λιγότερα λεφτά λεφτά σε σχέση με το All Star οι πρώην παίκτες φέτος στο ριάλιτι.

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, επιστρέφει στις οθόνες μας σε δύο μήνες, φέρνοντας μια δόση περιπέτειας και ανταγωνισμού στην Prime time. Φέτος, οι φανατικοί της εκπομπής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κλασική έκδοση του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες – τους διάσημους και τους μαχητές – να επιστρέφουν για μια ακόμη σεζόν.

Ο νέος κύκλος του Survivor φέρνει και μια σημαντική αλλαγή: Αρκετοί πρώην παίκτες θα ενταχθούν στην ομάδα των διασήμων, επιδιώκοντας να κάνουν ένα δυναμικό comeback και να κατακτήσουν την αγάπη του κοινού ξανά. Οι παίκτες αυτοί έχουν ήδη ένα ισχυρό fan base και έχουν δείξει στο παρελθόν ότι γνωρίζουν πώς να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού.

Όσον αφορά στα οικονομικά, τα ποσά που θα κερδίζουν οι παίκτες δεν θα είναι πλέον το ενιαίο ποσό των 5,000 ευρώ ανά εβδομάδα που είχε θεσπιστεί για το All Star, αλλά θα καθορίζονται με βάση ατομικές συμφωνίες με τον παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι. Μία από τις νέες προσθήκες στον κατάλογο των διασήμων φαίνεται να είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λάβει περίπου 2,500 ευρώ την εβδομάδα.Οι φανς του Survivor αναμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του παιχνιδιού, προβλέποντας ήδη έντονες στρατηγικές, συναρπαστικές προκλήσεις και μνημειώδεις στιγμές. Η ανάμιξη νέων και παλαιών παικτών υπόσχεται να δημιουργήσει μια εκρηκτική χημεία που θα κρατήσει το κοινό καθηλωμένο στις οθόνες του, ενώ το παιχνίδι αναζητά τον νέο πρωταγωνιστή της απόλυτης επιβίωσης.

Πηγή: koolnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη