Σάλος με διάσημη influencer – ’Εκανε τατουάζ το όνομα του συντρόφου της στο μέτωπο κι ανέβασε βίντεο στο tik tok!

featured image


Το ΒΙΝΤΕΟ έχει ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια views και τα σχόλια είναι χιλιάδες. Η ίδια πάντως απαντάει σε όσους την κράζουν..

Μια influencer «έριξε» την πλατφόρμα του TikTok καθώς ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει τατουάζ το όνομα του φίλου της στο μέτωπο. «Κάνω τατουάζ το όνομα του στο πρόσωπό μου», έγραψε η Ana Stanskovsky στις λεζάντες των δημοσιεύσεων στη πλατφόρμα του TikTok.

Το βίντεο, το οποίο έχει σχεδόν 23 εκατομμύρια προβολές, φαίνεται να δείχνει τη γυναίκα να κάνει τατουάζ το μικρό όνομα του συντρόφου της, Kevin Freshwater. Μάλιστα επέλεξε να το κάνει με μεγάλα γράμματα, καλύπτοντας όλο το μέτωπο.

Όπως ήταν φυσικό αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την δυσπιστία τους και αναρωτήθηκαν αν είναι αληθινό ή φάρσα. Με τους περισσότερους να πιστεύουν πως πρόκειται απλώς ένα σκηνοθετημένο κόλπο, προκειμένου η κοπέλα να κερδίσει περισσότερα likes και views.

«Δεν υπάρχει κυριολεκτικά βελόνα στο μηχάνημα», σημείωσε ένας αμφίβολος επικριτής. «Είναι φάρσα. Δεν υπάρχει αίμα ή κοκκινίλα», έφραψε ένας εξίσου πεπεισμένος χρήστης

Ωστόσο, σε μια σειρά από κλιπ που ακολούθησαν, η ατρόμητη TikToker επέμενε ότι το αμφιλεγόμενο τατουάζ στο μέτωπό της είναι, στην πραγματικότητα, αυθεντικό.«Ναι, είναι αληθινό», επιβεβαίωσε στο διαδίκτυο . «Δεν μπορώ ούτε η ίδια να το πιστέψω ότι το έκανα. Ξέρω ότι είναι λίγο τρελό», συνέχισε. «Αλλά μου αρέσει να εκφράζω τα συναισθήματά μου και νομίζω ότι αν αγαπάς πραγματικά κάποιον θα πρέπει να μπορείς να το επιδεικνύεις».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη