Έξαλλη και η Κατερίνα Λάσπα με τις Drag Queens που θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά

featured image


Αντιδράσεις από χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει εκδήλωση που διοργανώνεται σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, από το Thessaloniki Pride και τις Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο.

Στην εκδήλωση αναμένεται να διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού Drag Queens, κάτι που σχολίασε δυσμενώς και η Κατερίνα Λάσπα. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει ανάγνωση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού “Η Drag Queen που Έσωσε τα Χριστούγεννα” από Drag Queens της ομάδας Θεραπαίζειν.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, με αφορμή την εορταστική περίοδο, οι Drag Queens θα μιλήσουν μέσα από το παραμύθι για τα έμφυλα στερεότυπα και για το πώς τα χρώματα και τα παιχνίδια δεν έχουν φύλο, καθώς και για το ότι κάθε παιδί μπορεί να παίζει με όποιο παιχνίδι αυτό επιθυμεί, χωρίς διακρίσεις.



Η Κατερίνα Λάσπα, έχοντας ενημερωθεί για την εκδήλωση με τις Drag Queens, είχε μία μάλλον ρατσιστική αντίδραση μέσα από τα social media, αναφέροντας πως επιβάλλονται με πλάγιο τρόπο τέτοια πρότυπα σε μικρά παιδιά.

«Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείο και δημοτικού της Θεσσαλονίκης.Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια», ανέφερε στην επιεικώς ατυχή ανάρτησή της η Κατερίνα Λάσπα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.