Εξελίξεις στο Qatargate: Η Εύα Καϊλή αλλάζει την υπερασπιστική της γραμμή!

featured image


Σε δύσκολη θέση παραμένει η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, καθώς καλείται να πείσει τις Αρχές του Βελγίου ότι δεν έχει ανάμειξη με το Qatargate, αν και αφενός είχε προσπαθήσει να διώξει τα χρήματα από το σπίτι της, είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Παντσέρι αλλά και αφετέρου είχε επαφές και με άλλα δύο πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο «κάδρο» των ερευνών.

Η ίδια επιμένει ότι είναι αθώα, και μάλιστα ετοιμάζεται να αλλάξει ακόμα και την υπερασπιστική της γραμμή προκειμένου να βγει από τη φυλακή. Οι ύποπτες κινήσεις της αλλά και οι τραπεζικές της καταθέσεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια.



Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, προτίθεται πλέον να εστιάσει στο γεγονός ότι η ίδια ουδέποτε δωροδοκήθηκε από αξιωματούχους του Κατάρ ή άλλης χώρας. Επιπλέον, θα τονιστεί ότι παρά το γεγονός ότι γνώριζε τις δραστηριότητες του συντρόφου της η ίδια δεν είχε καμία ανάμιξη. Παράλληλα, η 44χρονη θα ισχυριστεί ότι καμία πολιτική δραστηριότητα, ψηφοφορία ή εθιμοτυπική επίσκεψη δεν έγινε υπό την επιρροή του διδύμου Παντσέρι και Τζόρτζι.

newsbreak.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.