Τα “πήρε” η Μπακοδήμου με τη Super Kiki – «Είναι απαράδεκτο, μην τρελαθούμε»

featured image


Ένα βίντεο που ανέβασε νωρίς το πρωί η Super Kiki θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια φάνηκε να ενοχλείται με τη γνωστή YouTuber που απευθυνόταν με απαξιωτικό τρόπο στις ηλικιωμένες γυναίκες την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό της.

«Γιατί οδηγάνε έτσι το πρωί ρε φίλε; Οι βρ@μόγριες που περνάνε από τη λαϊκή με το καροτσάκι, που το μισό προεξέχει μες στον δρόμο, φταίω εγώ να το πάρω μαζί μου στο pilates το καροτσάκι; Δεν φταίω, γιατί η γριά χ@στηκε. Σου λέει: δεν με νοιάζει, πέρνα απ’ το καροτσάκι μου. Θα σας παρακαλάμε για να περάσουμε» ανέφερε στο επίμαχο βίντεο η Super Kiki.

«Οι ηλικιωμένοι λειτουργούν με άλλη ταχύτητα όσο μεγαλώνουν. Αυτοί μας μεγάλωσαν, μας γέννησαν, πρέπει να τους σεβόμαστε» σχολίασε η Μαριλού Ρεπαπή, με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα να συμφωνεί ότι δεν εκπλήσσεται από τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης YouTuber, διότι αυτό «πουλάει».



Η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος λέγοντας: «Εγώ το βρίσκω επικίνδυνο, να οδηγείς με το κινητό και απαράδεκτο να τοποθετηθούμε έτσι αρνητικά και να βρίσουμε, δηλαδή να χρεώσουμε ότι είναι ένα ελάττωμα που έχει κάποιος, επειδή είναι παππούς ή γιαγιά. Δηλαδή μην τρελαθούμε».

«Στην Ευρώπη πας ας πούμε στο Βερολίνο κι είναι ο δρόμος και πάνε με 30. Εδώ γιατί πρέπει να γκαζώσεις; Φύγε νωρίτερα από το σπίτι σου» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Δείτε το ξέσπασμα της Super Κικής:





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.