Καφετζόπουλος κατά Ζελένσκι - «Οι ηγέτες και το παιδί με τα χακί»

featured image


Ο Αντώνης Καφετζόπουλος σχολίασε την μοναχική φωτογραφία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. «Οι ηγέτες και το παιδί με τα χακί», γράφει ο ηθοποιός.

Με τον δικό του αιχμηρό τρόπο, ο Αντώνης Καφετζόπουλος σχολίασε την παρουσία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βίλνιους της Λιθουανίας, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο γνωστός ηθοποιός, στη σελίδα του στο Facebook, ανέβασε μία φωτογραφία με τους ηγέτες των κρατών – μελών της Συμμαχίας, ντυμένους επίσημα να ανταλλάσσουν χειραψίες και σε μία άκρη να στέκεται ντυμένος στα χακί, ο Ουκρανός πρόεδρος.



Στο κείμενο με το οποίο συνοδεύει την ανάρτηση, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρει ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία «πιθανόν εκφράζει πιο αυθεντικά τη σκληρή πραγματικότητα» και αναφέρεται στον Ζελένσκι λέγοντας ότι «είναι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στο πρόβλημα», αναφερόμενος στο ζήτημα του πολέμου στην Ουκρανία.

Μάλιστα, δίνει «τίτλο» στη δημοσίευσή του: «Τραλαλιλαλό. Οι ηγέτες και το παιδί με τα χακί» ενώ σχολιάζει πως οι υπόλοιποι ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ «αλληλοσυγχαιροχαιρετούμενοι με δηλώσεις τους, πλέκουν το εγκώμιο αυτουνού που είναι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στο πρόβλημα».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.