Νεκρός από ανεύρυσμα διάσημος influencer μπόντι μπίλντερ

featured image


Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 30 ετών ο διάσημος influencer και μπόντι μπίλντερ Jo Lindner, ο οποίος ήταν γνωστός ως “joesthetics”.

Τον θάνατο του Γερμανού αθλητή επιβεβαίωσε η σύντροφός του Nicha, με ανάρτησή της στο Instagram.

Ο “joesthetics” παρουσιαζόταν ως “γκουρού” της γυμναστικής και είχε καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 8,5 εκατ. ακολούθους.

Σύμφωνα με τη σύντροφό του, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, ο Lindner είχε παραπονεθεί για πόνους στην περιοχή γύρω από τον λαιμό του.

O Lindner ζούσε στην Ταϊλάνδη εδώ και κάποια χρόνια και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για τα διασκεδαστικά και χρήσιμα fitness βίντεό του. O φίλος του και επίσης εξαιρετικά γνωστός fitness influencer Noel Dezyel, έγραψε στο Instagram:



Εξακολουθώ να ελέγχω το τηλέφωνό μου, περιμένοντας την απάντησή σου για να συναντηθούμε στο γυμναστήριο.

Είμαι συντετριμμένος αδερφέ, μας άνοιξες την αγκαλιά σου, μας έδειξες τόσα πολλά για τη ζωή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γενναιοδωρία σου προς εμένα και τους άλλους θα μείνει για πάντα μαζί μου.

Αφού επέστρεψες ήσουν πιο ευτυχισμένος από ποτέ, υπήρχε μια λάμψη στα μάτια σου, μια φλόγα που αναζωπυρώθηκε μέσα σου, ακόμα δεν πιστεύω ότι αυτό είναι αλήθεια γιατί είχες ακόμα τόσα πολλά να κάνεις.

Είχες ένα τεράστιο αντίκτυπο στον κόσμο αδελφέ, και δεν θα ξεχαστείς ποτέ. Η κληρονομιά που δημιούργησες θα ζει για πάντα και οι άνθρωποι θα εμπνέονται για τα επόμενα χρόνια.

Απλά δεν ξέρω τι να πω πια. Πονάει να ξέρω ότι έφυγες για πάντα φίλε. Σε αγαπώ αδερφέ, αναπαύσου ήρεμα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.