«Αδιαφορώ για τα σχόλια»: 27χρονη έβαλε σκοπό να αποκτήσει τα μεγαλύτερα χείλη του κόσμου & διχάζει το διαδίκτυο

featured image


Μία 27χρονη έχει βάλει στόχο να αποκτήσει τα μεγαλύτερα χείλη του κόσμου.

Η Andrea Ivanova, από τη Σόφια της Βουλγαρίας, ξεκίνησε τη μεταμόρφωσή της το 2018, όταν, σε μια προσπάθεια να μοιάζει με κούκλα, άρχισε να κάνει ενέσεις γεμίσματος στα χείλη, το σαγόνι και το πηγούνι της. Πρόσφατα έγινε πρωτοσέλιδο αφού αποκάλυψε ότι είχε δαπανήσει περίπου 1.600 λίρες για πληρωτικό υλικό στα ζυγωματικά, σε μια προσπάθεια να αποκτήσει μια σμιλεμένη εμφάνιση.

Η Andrea δεν είναι σίγουρη πως έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο και αν δεν πετύχει το στόχο της δεν θα σταματήσει, παρά τις συμβουλές των γιατρών πως δεν χρειάζεται άλλο γέμισμα στην περιοχή.

Η influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ελπίζει να πετύχει ένα νέο ρεκόρ με την καλά καθορισμένη δομή του προσώπου της, παράλληλα με τον αυτοαποκαλούμενο τίτλο της να έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο.

Τα σχόλια των θαυμαστών της 27χρονης και η ανησυχία τους

Αλλά δεν σταματά εκεί, κάνοντας τους θαυμαστές της να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, πιστεύοντας ότι είναι κοντά στο να “σκάσουν”.

Θέλω ακόμα μεγαλύτερα χείλη και θα συνεχίσω με περισσότερες ενέσεις για να τα κάνω ακόμα μεγαλύτερα’, δήλωσε η Andrea, η οποία έχει 26.000 followers στο Instagram (@andrea88476).

‘Τα χείλη μου εξακολουθούν να μην είναι αρκετά μεγάλα και τα θέλω πολύ μεγαλύτερα από τώρα.

‘Κάθε μήνα, θα κάνω κι άλλο filler, αλλά δεν μπορώ καν να μετρήσω πόσα χρήματα έχω ξοδέψει συνολικά’.Στην ανάρτηση, η οποία έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες likes, επιδεικνύει τα τεράστια χείλη της, με τη λεζάντα: “Φρέσκα χείλη και μάγουλα!!!”.

Οι χρήστες συνέρρευσαν στα σχόλια για να μοιραστούν τις αντιδράσεις τους, με ανάμεικτες αντιδράσεις από τους θαυμαστές.

‘Δεν φοβάσαι ότι θα σκάσουν μια μέρα;’, δήλωσε η Claire Louise Nugent.

Ένα άλλο άτομο πρόσθεσε: “Αισθάνομαι τόσο άσχημα για σένα”, ακολουθούμενη από ένα emoji κλάματος.

‘Αυτοί οι γιατροί πρέπει να φυλακιστούν! Χρειάζεστε ψυχική βοήθεια”, σχολίασε η Dawna Maria Ohrwall.

Ένας χρήστης είπε: “Τόσο λυπηρό! Σας παρακαλώ, μην είστε μόνο ένα ζευγάρι χείλη’.

Άλλοι, ωστόσο, λάτρεψαν τη νέα της εμφάνιση.

‘Φαίνονται καταπληκτικά’, σχολίασε ένα άτομο με τρία emojis καρδιάς.

Ο χρήστης @arubin1958 πρόσθεσε: “Andrea, ονειρεύομαι τι μπορούν να κάνουν τα χείλη σου”.

‘Απόλυτη ομορφιά και τελειότητα’, είπε ένα άλλο άτομο.

Προηγουμένως, η πρώην φοιτήτρια φιλοσοφίας ισχυρίστηκε ότι αρκετές κλινικές “αρνήθηκαν” να της δώσουν περισσότερο υλικό πλήρωσης χειλιών, καθώς οι μελλοντικές επεμβάσεις θα μπορούσαν να είναι δυνητικά “θανατηφόρες”.

Πέρα από τις αρνητικές γνώμες στο διαδίκτυο, η 27χρονη λατρεύει την εμφάνισή της.

Η ίδια δήλωσε: “Δεν ανησυχώ για τα σχόλια του κόσμου, καθώς έχω το δικό μου γούστο και τις δικές μου απόψεις για την ομορφιά – τις ακολουθώ αυστηρά.

‘Κάθε άνθρωπος πρέπει να ικανοποιεί τον εαυτό του χωρίς να φοβάται ή να ανησυχεί για τη γνώμη των άλλων, γιατί το νόημα της ζωής είναι να είναι κανείς ευτυχισμένος’.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη