Γιάννης Μαρακάκης: Έμαθε ότι θα γίνει πατέρας με περιπετειώδη τρόπο

featured image

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου όπως έχει γίνει γνωστό περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο δικηγόρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αποκαλύπτοντας πως έμαθε ότι είναι έγκυος η αγαπημένη του.

«Δεν έχω πει σε κανέναν πώς μου ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μαρακάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμουν σε μια δουλειά και τσακωνόμουν με κόσμο, ήμουν σε πολύ μεγάλη ένταση. Με έχει πάρει ήδη δύο φορές τηλέφωνο, δεν το σήκωνα και μου στέλνει μήνυμα πόσο μηνών είναι, ένα νούμερο. Δεν είχα τα γυαλιά μου, δεν μπορώ να το διαβάσω καλά και παίρνω τηλέφωνο.

Με ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα, της απαντάω με φοβερά νεύρα, οπότε ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω. Με αποκάλεσε μπαμπάκα κι εκεί προσγειώθηκα. Νόμιζα ότι ζούσα ταινία αλλουνού. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ούτε μπορώ να προσγειωθώ στην άλλη πραγματικότητα και δεν ξέρω και αν θα προσγειωθώ με τη γέννηση. Νομίζω ότι είναι κορίτσι».

Όσο για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη γυναίκα του, ο γνωστός δικηγόρος είπε: «Θεωρώ ότι είναι η μικρότερη διαφορά ηλικίας που θα πρέπει να έχει ένας άντρας της ηλικίας μου με τη γυναίκα του. Έχουμε 16 χρόνια διαφορά. Θεωρώ ότι είναι η ιδανική διαφορά, αλλά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Δεν θα ήταν καλό να είναι μικρότερη».

Νεότερη Παλαιότερη