61 εκατομμύρια ευρώ πούλησε η οικογένεια του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη τα 3 πολυτελή ξενοδοχεία της

featured image

Ξενοδοχεία οικογένειας Μανώλη Κεφαλογιάννη: Πωλητήριο στα ξενοδοχεία της αποφάσισε να βάλει, η οικογένεια του Μανώλη Κεφαλογιάννη. Μάλιστα, όχι απλά έβαλε πωλητήριο, αλλά κατάφερε να φθάσει και σε συμφωνία με έναν εκ των υποψηφίων αγοραστών. Πρόκειται για πολυτελή ξενοδοχεία του Ηρακλείου Κρήτης. Συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία είχαν χτιστεί στη Σητεία, καθώς και την Αμουδαρά.

Ξενοδοχεία οικογένειας Μανώλη Κεφαλογιάννη: Το ποσό που πουλήθηκαν και ο αγοραστής από το εξωτερικό

Τα συγκεκριμένα πολυτελή καταλύματα της οικογένειας του πρώην υπουργού και νυν ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρήκαν αγοραστή. Συγκεκριμένα, ένας όμιλος από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής διαπραγματεύονταν με τους εκπροσώπους της οικογένειας Κεφαλογιάννη τους τελευταίους μήνες. Τελικά, οι δύο πλευρές έφθασαν σε συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, το ποσό της πώλησης μόνο ως μικρό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αυτό, διότι έφθασε τα εξήντα ένα εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, πουλήθηκαν τρεις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της εταιρείας Cyan Group of Hotels, οι οποίες είναι συμφερόντων Μανώλη Κεφαλογιάννη και οι οποίες βρίσκονται στην Κρήτη.


Ειδικότερα, πρόκειται για το πεντάστερο «Apollonia Beach Resort & Spa» και το τετράστερο «Santa Marina Beach Resort» που βρίσκονται στην Αμμουδαρά του νομού Ηρακλείου. Επιπλέον, αφορά το πεντάστερο «Sitia Beach City Resort & Spa», το οποίο βρίσκεται στην γραφική περιοχή της Σητείας.

Ξενοδοχεία οικογένειας Μανώλη Κεφαλογιάννη: Ακολουθούν δύο φωτογραφίες από το πεντάστερο Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδαρά Ηρακλείου:

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.