«Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι πανηλίθιοι»: Έσταξε δηλητήριο η Κατερίνα για τους συμπαίκτες της στο MasterChef (vid)

featured image

H Κατερίνα Λένη έσταξε… φαρμάκι για τους συμπαίκτες της αφού υποστήριξε ότι οι περισσότεροι είναι πανηλίθιοι μέσα στο σπίτι.

Οι παίκτες του MasterChef έχουν μπει μέσα στο σπίτι και έχουν ήδη φτιάξει τις παρέες τους στο παιχνίδι.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Μάλιστα ήδη αποχώρησε και ο πρώτος παίκτης, που είναι ο Ηλίας Ηλιόπουλος, αφού δεν τα κατάφερε στο πιάτο αντιγραφής.

Όπως είναι φυσικό σε ένα μέρος που μένουν πολλοί μαζί, κάποιοι συμπαθιούνται περισσότερο και κάποιοι λιγότερο.


Ωστόσο μια παίκτρια, η Κατερίνα Λένη, η οποία κέρδισε και την «Χρυσή κάρτα», μάλλον συμπαθεί ελάχιστους αφού έσταξε δηλητήριο για τους συμπαίκτες της. Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτες ήταν μαζεμένοι στο σαλόνι και μιλούσαν για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

«Να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά; Μη ξεχνάτε ότι η Κατερίνα έχει την κάρτα, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει και με ποιον από τους τρεις μπορεί να μίλησε χθες το βράδυ», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης στο σαλόνι και όλοι γέλασαν.

Όμως εκείνη, στην συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα είπε: «Γελάω, γελάω! Πρώτον για την ηλιθιότητα που υπάρχει μέσα σε αυτό το σπίτι, είναι πανηλίθιοι όλοι εδώ μέσα. Όχι όλοι, οι περισσότεροι. Και δεύτερον για το χαμηλό το επίπεδο, πολύ χαμηλό επίπεδο. Ακούστηκαν πολλά χθες το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς είναι πεσμένοι στα μάτια μου, να το πω κι αυτό, αλλά με όλο αυτό που γίνεται από πίσω πέφτουν ακόμα πιο πολύ», ανέφερε.

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.