Ο Σκουλός "σταυρώνει" την Σοφία Χατζηπαντελή: "Δεν είναι μοντέλο μόδας, δεν έχει το ύψος, δεν έχει το κορμί"

featured image

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο φωτογράφος και πρώην κριτής του ριάλιτι μόδας, GNTM Δημήτρης Σκουλός ξεκαθαρίζοντας: «Δεν είναι μοντέλο, δεν έχει το ύψος, δεν έχει το κορμί».

«Αυτή η καημένη μόδα, τι έχει τραβήξει. Άλλο να μιλάς για τη μόδα και να την παρακολουθείς και άλλο να δουλεύεις» επεσήμανε ο φωτογράφος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στη Σοφία Χατζηπαντελή τόνισε «έχει αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που την κάνει ξεχωριστή. Έχει υπέροχα μάτια».

«Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου» τόνισε.

«Έχω δει κάποια επεισόδια του GNTM και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, τώρα αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας» ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός.


«Δεν θα περνούσα πολλά κορίτσια που πέρασαν φέτος στο GNTM» υπογράμμισε.


«Με πήραν, μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς»

Αναφερόμενος στον λόγο που δεν παρέμεινε στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού μοντέλων, o φωτογράφος υπογράμμισε: «Με πήραν, μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τα χέρια δεν μετράνε ούτε τα λόγια. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, στεναχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, σκεφτόμουν τι έχω κάνει λάθος αλλά κατέληξε ότι δεν υπάρχει κάτι, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς, που ήθελε να τα αλλάξει όλα. Τα όλα ήμασταν εμείς».

«Με τη Βίκυ Καγιά δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε» συμπλήρωσε.




Από το Blogger.