«Δεν είναι φίλος»: Ξεσπά ο Χάρης Ρώμας για τις φώτο μαζί με τον 53χρονο βιαστή και μαστροπό της 12χρονης

featured image

Για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης για την οποία κατηγορείται ο 53χρονος στον Κολωνό, τοποθετήθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Αττικής μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News» και τοποθετήθηκε για την φριχτή υπόθεση, καθώς έτυχε να έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν με τον 53χρονο. Σημειώνεται πως ο δράστης ήταν μέλος της ΝΔ, ιδιότητα που ανεστάλη σήμερα με τη δημοσιοποίηση της είδησης.

Χάρης Ρώμας


Χάρης Ρώμας: Τι δήλωσε για τον 53χρονο

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι» εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο και «φυσικά δεν είναι φίλος».


Στη συνέχεια, περιέγραψε τη συνάντησή τους σε ένα εστιατόριο, όπου εκεί ο 53χρονος εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού. Ανέφερε, επίσης, πως η σύζυγός του 53χρονου κατέβαινε υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.


Από το Blogger.