Χοντρό παρασκήνιο – Όλοι εναντίον του Λιάγκα. Θυσιάζει τα πάντα στο βωμό της τηλεθέασης

featured image

Θυμηδία, οργή, απορία… Αυτά τα συναισθήματα προκαλεί απ’ ότι μαθαίνω η «κάτω απ’ το τραπέζι» συμπεριφορά Λιάγκα προς όλες τις άλλες εκπομπές.

Πάντα βρίσκει μια σπόντα και ένα υπονοούμενο να πετάξει… Χωρίς βέβαια ποτέ να έχει το σθένος να κατονομάσει ευθέως.

Τις προάλλες ήταν οι «στημένες φάρσες» εννοώντας τις εκπομπές της Δανάης Μπάρκα και του Νίκου Μουτσινά. Χθες εκτόξευσε μομφές για στημένες τηλεφωνικές «φωτογραφίζοντας» την Καινούργιου και χωρίς φυσικά τα λεγόμενά του να έχουν το παραμικρό ψήγμα αλήθειας.

Απάντησαν όλοι προχθές. Και ο Μουτσινάς, και η Καινούργιου. Το παραλήρημα και η υψηλή ρητορική Λιάγκα θα συνεχιστεί όλες τις επόμενες μέρες. Και θα σηκώσει το θέμα του βιασμού της 12χρονης όσο πιο ψηλά μπορεί. Γιατί τώρα κρίνεται η καριέρα του.


Για να πάμε όμως στο παρασύνθημα;


Η εκπομπή του έχει χάσει σχεδόν όλα της τα εμπορικά μετά την αποχώρηση της Δούκισσας. Υπάρχουν εταιρίες που δεν δέχονται ούτε με πολύ μικρά ποσά να κάνουν τοποθέτηση προϊόντος στο «Πρωινό».

Σε αντίθεση με την Καινούργιου που «σαρώνει». Και είναι θέμα ημερών να επανέλθει και πάλι σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Ειδικά μετά το 0,1% της διαφοράς την Παρασκευή.

Ο Λιάγκας χθες δήλωσε «υπερήφανος» για την δημοσιογραφική του ομάδα. Παρέλειψε να πει βέβαια για τις αφόρητες πιέσεις που ασκούνται στους ρεπόρτερ για να φέρουν το «αποκλειστικό» από την υπόθεση του Κολωνού.

Μου περιγράφουν πολύ δύσκολες καταστάσεις συνάδελφοι και θα επιστρέψω στο συγκεκριμένο θέμα πολύ σύντομα.




Από το Blogger.