Το δείπνο των Κασσελάκη - Τάιλερ με τον Αργυρό και το «φλερτ» για τις ευρωεκλογές

featured image

Αυτό το… μπέρδεμα του στίχου, που αρχίζει ωραία την Παρασκευή και καταλήγει περίεργα την Κυριακή, φαίνεται να κυριαρχεί και στις πολιτικές κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, που μάλλον προσπαθεί να πιαστεί στις ευρωεκλογές όχι από τα… μαλλιά του, αλλά από τα μαλλιά του Κωνσταντίνου Αργυρού.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Δείπνησε λοιπόν προχθές με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, πλάι στην Ελένη Φουρέιρα, τρώγοντας γιαπωνέζικη κουζίνα, και το επόμενο πρωί «κάρφωνε» πλακάτ για το συνέδριο του κόμματός του. Ο πολυπράγμων Στέφανος Κασσελάκης, αεικίνητος και απρόβλεπτος, έχει τρελάνει το σύστημα!

Πριν από το επεισοδιακό άνοιγμα του συνεδρίου, χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρέα με τον σύζυγό του Τάιλερ, φημολογείται ότι έκαναν πρόταση στον λαϊκό αοιδό Κωνσταντίνο Αργυρό να κατέβει μαζί τους στις ευρωεκλογές που έρχονται. Η πρόταση έγινε στο πλαίσιο δείπνου που παρέθεσε ο Κασσελάκης στον δημοφιλή τραγουδιστή στο μοδάτο ιαπωνικό ρεστοράν Kenko Japanese Restaurant, στη Νέα Σμύρνη. Οι τρεις τους βρέθηκαν στο prive σημείο του ρεστοράν, για να μην τους δουν – αλλά τελικά τους είδαν… Ο Αργυρός, με τη δημοφιλία του που χτυπάει «ταβάνι», μπορεί κάλλιστα να είναι σανίδα σωτηρίας, από τις πολλές που θα χρειαστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να σώσει το κόμμα του στις ευρωεκλογές.

Δεν γνωρίζουμε ούτε τι ειπώθηκε ούτε τι απάντησε ο Αργυρός. Εκείνο που μάθαμε είναι ότι δίπλα τους έτρωγε, επίσης με φίλους και τον Γιώργο Αρσενάκο της δισκογραφικής της, η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα! Ελπίζουμε η πρόταση στον Αργυρό να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ να μην επεκτάθηκε… παρεμπιπτόντως και στη Φουρέιρα! Αυτό θα ήταν πραγματικός άσος στο μανίκι!

https://trelokouneli.gr/to-deipno-ton-kasselaki-tailer-me-ton-argyro-kai-to-flert-gia-tis-evroekloges/
Από το Blogger.