Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα που θα κάνουν σήμερα

featured image

Αποφασισμένοι εμφανίζονται οι αγρότες να μην το βάλουν κάτω και να συνεχίσουν τον αγώνα τους διεκδικώντας ένα προς ένα τα αιτήματά τους ώστε να καταφέρουν όχι μόνο να επιβιώσουν στον δύσκολο τομέα με τον οποίο ασχολούνται αλλά και να ευημερήσουν, προσφέροντας την ίδια στιγμή στον τόπο τους.

Την στιγμή που προετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 18.30 το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα, ζητώντας να κατέβουν με ένα μικρό έστω αριθμό τρακτέρ, αφού ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε «όχι» στην συνολική κάθοδο με τα αγροτικά μηχανήματα στην πρωτεούσα συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις σε τοπικό επίπεδο με μπλόκα.

Μάλιστα, οι συμβολικοί αποκλεισμοί γίνονται πολύωροι και συνεχόμενοι που δείχνει την πίεση που θέλουν να ασκήσουν στην κυβέρνηση. 

Συγκεκριμένα από τις 10 σήμερα το πρωί η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος του κόμβου Πορταριάς και ιάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην ανοίξει για όλο το Σαββατοκύριακο και αυτό για να πιέσουν την κυβέρνηση, μετά το «όχι» Χρυσοχοϊδη, για να επιτραπεί η κάθοδος με τρακτέρ στο παναγροτικό συλλαλητήριο των Αθηνών την Τρίτη.

Παράλληλα, σήμερα, αγρότες από τα Ιωάννινα θα αποκλείσουν με τα αγροτικά τους οχήματα την παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων-Κοζάνης στον κόμβο Καλπακίου, σύμφωνα με όσα αναφέρει το epirus-tv-news.gr.

Οι αγρότες στην Ήπειρο αποφάσισαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, χαρακτηρίζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού απαράδεκτες και χωρίς αντίκρισμα, ενώ την ίδια ώρα απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα.

https://trelokouneli.gr/sklirainoun-tin-stasi-tous-oi-agrotes-ta-nea-bloka-pou-tha-kanoun-simera/
Από το Blogger.