Λάκης Λαζόπουλος: Το τραγούδι του Πάνου Βλάχου δεν προτρέπει σε φόνο

featured image

Απασφάλισε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του, με αφορμή θέμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αναφερόταν στο τραγούδι του Πάνου Βλάχου για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα προβλήθηκε  θέμα για τον πατέρα του Πάνου Βλάχου, ότι  στο παρελθόν είχε διοριστεί διοικητής νοσοκομείου από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Με αφορμή αυτό το θέμα ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε: «Ο κύριος Λιάγκας εκλεκτός της κατινοδημοσιογραφίας έκανε μια φοβερή αποκάλυψη στην εκπομπή του, ότι ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί στο παρελθόν διοικητής σε νοσοκομείο, όταν μάλιστα ο Άδωνις ήταν υπουργός.

Βρήκανε ΦΕΚ, βρήκαν ότι τον έδιωξε ο Τσίπρας μετά, και μετά υπήρχε μια υπόθεση με ένα πόρισμα που ήταν καταπέλτης και διάφορα. Εγώ βέβαια, μπορώ να θεωρήσω μόνος μου, ότι αυτό το θέμα το στείλανε πακέτο ή από το περιβάλλον του κυρίου Γεωργιάδη ή από τη Νέα Δημοκρατία με τη πρώτη εκδοχή να είναι ισχυρότερη από τη δεύτερη.

Επειδή ο Λιάγκας δεν είναι ηλίθιος, δεν τον κατηγόρησε ποτέ κανείς για ηλιθιότητα, τι τον έπιασε τώρα; Λέει ο γιος ένα τραγούδι και εσένα σαν δημοσιογράφο σε νοιάζει να ψάξεις που διορίστηκε ο πατέρας του; Να δούμε λίγο καθαρά τι λέει αυτό το βίντεο που έπαιξε ο Λιάγκας; Θέλει να πει ότι ο Πάνος Βλάχος, παρότι ο πατέρας του διορίστηκε από τον Άδωνι, αυτός δε σέβεται τον Άδωνι Γεωργιάδη».

https://trelokouneli.gr/lakis-lazopoulos-to-tragoudi-tou-panou-vlachou-den-protrepei-se-fono/
Από το Blogger.