Γιατί να αλλάξεις λογαριασμό μισθοδοσίας σήμερα

featured image

Καθημερινά στις αγορές σου κοιτάζεις από πού σε συμφέρει να αγοράζεις, συγκρίνεις τιμές και αναζητάς την καλύτερη ευκαιρία σε ό,τι κι αν κάνεις. Γιατί η μισθοδοσία σου να είναι απλά ένα νούμερο στο τέλος του μήνα, ενώ μπορεί να σου προσφέρει πολλά περισσότερα;

Τι παραπάνω μπορεί να σου προσφέρει ένας λογαριασμός μισθοδοσίας

Ας ξεκινήσουμε με το πιο λογικό: ένα προνομιακό επιτόκιο από μόνο του θα έκανε έναν λογαριασμό μισθοδοσίας να είναι πιο συμφέρων από έναν άλλο. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μισθοδοσίας μπορεί να διευκολύνει τον δανεισμό σου, να μειώνει τα έξοδα ασφάλισης του σπιτιού ή του οχήματός σου, να σου επιτρέπει υπερανάληψη κάθε μήνα, να διευκολύνει τις πληρωμές σου, αλλά και να σου προσφέρει επιπλέον ανταμοιβές στις καθημερινές σου αγορές. Επομένως, τα κίνητρα είναι αρκετά, ώστε κάποιος να μην μείνει απαραίτητα στον λογαριασμό μισθοδοσίας που επέλεξε ο εργοδότης του.

Τα προνόμια που προσφέρει ένας λογαριασμός μισθοδοσίας είναι συχνά και ένας λόγος επιλογής τους από τους εργοδότες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να παρέχουν όσα περισσότερα μπορούν στους υπαλλήλους τους με τη μορφή προνομίων. Ωστόσο, στην περίπτωση των δημοσίων υπαλλήλων αυτό δεν ισχύει, οπότε ειδικά γι’ αυτούς, η αναζήτηση ενός πιο κατάλληλου προγράμματος πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Το πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο της Eurobank σχεδιάστηκε για να προσφέρει επιπλέον προνόμια σε καθημερινές πληρωμές και συναλλαγές, αλλά και σε ασφαλιστικά προγράμματα και δάνεια. Ενισχύει το εισόδημά σου με επιτόκιο 0,70% για τα πρώτα 1.000€ στον λογαριασμό σου, ενώ σου επιτρέπει να κάνεις υπερανάληψη με τα πρώτα 150€ άτοκα κάθε μήνα, για τις έκτακτες ανάγκες σου.

Ο μισθός σου σε… επιβραβεύει

Όλες οι τράπεζες προσφέρουν συνήθως κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους χρήστες των πιστωτικών καρτών τους, οπότε είναι κι αυτή μια σημαντική παράμετρος που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις πού θα έχεις τον λογαριασμό σου. Το πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο σου παρέχει χωρίς συνδρομή και με μειωμένο επιτόκιο πιστωτική κάρτα Eurobank ,αλλά και την χρεωστική κάρτα Debit Mastercard.


Και οι δύο τύποι κάρτας σου παρέχουν σημαντικά προνόμια στις καθημερινές σου αγορές αφού συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Μάλιστα, εφόσον η δήλωση ενδιαφέροντος για τη μεταφορά μισθοδοσίας πραγματοποιηθεί έως τις 31 Μαρτίου 2020, θα απολαμβάνεις 5% €πιστροφή για έναν χρόνο στα συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα €πιστροφή πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ και στα σουπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Μασούτης και Χαλκιαδάκης, με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας Eurobank. Έτσι, με τις καθημερινές σου αγορές, επιστρέφουν στον λογαριασμό της κάρτας σου  επιπλέον ευρώ!

Ο μισθός σου σε… διευκολύνει

Το πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο, μπορεί να συνδεθεί με τις e-συναλλαγές για να εξοικονομείς χρήματα από πληρωμές λογαριασμών και μεταφορές χρημάτων, με μία χαμηλή μηνιαία συνδρομή μόλις 1.5€. Με τη συνδρομή αυτή μπορείς κάθε μήνα να κάνεις online, τηλεφωνικά ή σε ΑΤΜ δωρεάν: 4 πληρωμές λογαριασμών (π.χ. ΔΕΚΟ) & πληρωμές πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών, 4 μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμό άλλης Τράπεζας εντός Ελλάδας, 4 εισερχόμενα εμβάσματα σε ευρώ από λογαριασμό στην Ελλάδα, με τη χρήση IBAN και ένδειξη εξόδων SHA, απεριόριστες πάγιες εντολές για να προγραμματίσεις την αυτόματη εξόφληση λογαριασμών σε εταιρείες και οργανισμούς (π.χ. ενέργεια, τηλεφωνία, ασφάλειες, ασφαλιστικά ταμεία) χωρίς να χρεώνεσαι επιπλέον, 1 μπλοκ επιταγών με 10 ή 25 φύλλα τον μήνα, εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Επιπλέον προνόμια: δάνειο, ασφάλιση

Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσεις μια νέα αγορά ή ανακαίνιση κατοικίας; Μεταφέροντας τη μισθοδοσία σου στην Eurobank, δικαιούσαι προσωπικό δάνειο με προνομιακούς όρους και στεγαστικό δάνειο είτε με σταθερό επιτόκιο και σταθερή δόση για ορισμένη αρχική περίοδο ή και για όλη τη διάρκεια του δανείου, με ιδιαίτερα προνομιακή τιμολόγηση και χωρίς κόστος πρόωρης αποπληρωμής, είτε με κυμαινόμενο επιτόκιο, με επιπλέον έκπτωση λόγω του ενεργού λογαριασμού μισθοδοσίας.

Τέλος, ασφαλίζεις και το αυτοκίνητό σου στο πρόγραμμα Safe Drive της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, με έκπτωση έως και 10%, και το σπίτι σου με 25% έκπτωση, στην ασφάλεια σπιτιού sweet home smart της Eurolife ERB Ασφαλιστικής. Ακόμα το σκέφτεσαι;
Advertisement

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.