Στη φυλακή ο Αλβανός που σκότωσε τη 19χρονη Χρύσα: «Θόλωσα και τη σκότωσα»

featured image


Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 25χρονος Αλβανός που πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη σύντροφό μετά από άγριο καβγά, στον Πειραιά. Ο δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Ζηλεύαμε ο ένας τον άλλο. Τσακωνόμασταν συχνά. Θόλωσα και τη σκότωσα. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα, έχω ένα κενό», είπε στους αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι έξω από το δικαστήριο Πειραιά επικράτησε ένταση με τους συγγενείς και τους φίλους της 19χρονης να ξεσπούν κατά του δολοφόνου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν το ζευγάρι επέστρεψε σπίτι από την εργασία του, ο 25χρονος εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Τρούμπας και η 19χρονη σε κλαμπ στην Καλλιθέα, λογομάχησε με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Η παθολογική ζήλια του δράστη ήταν η αιτία του καυγά που οδήγησε στο θάνατο της νεαρής γυναίκας την οποία πυροβόλησε στο κεφάλι από απόσταση αναπνοής με όπλο που κατείχε παράνομα.

Μετά την αποτρόπαια πράξη του ο δολοφόνος τράπηκε σε φυγή και προσπάθησε να φύγει από την περιοχή. Ωστόσο νωρίς το πρωί παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θέατρου και ομολόγησε την πράξη του.



«Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα την σύντροφό μου. Την πυροβόλησα και την σκότωσα. Είναι νεκρή στο σπίτι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές και απειλητικά συνθήματα στο γραφείο του ιατρού του 16χρονου Ρομά

Ο 25χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης όταν πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη – επίσης αλβανικής καταγωγής – σύντροφό του. Όσον αφορά στο όπλο που είχε στην κατοχή του, είπε ότι το είχε αγοράσει παράνομα πριν από έναν χρόνο από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών.

Έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 19χρονη, την εντόπισαν πάνω στον καναπέ μέσα σε λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος έκρυψε μέσα στο σπίτι το όπλο της δολοφονίας και συγκεκριμένα μέσα στην κατάψυξη.

newsbreak.gr




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.