«Θα διαλυθούμε σαν σπίτι, σε αυτή την εκπομπή»: Χαμός με την ατάκα του Ετεοκλή Παύλου on air, άφωνη η Χατζίδου

featured image


Μία… άβολη συζήτηση είχαν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου στον αέρα της εκπομπής τους, Breakfast Star, η οποία αφορούσε στην συμβίωσή τους και στο πως ξεπερνούν το άγχος τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τις συνήθειες των ανθρώπων που έχουν κυρίως όταν αγχώνονται, οι οποίες μπορεί να είναι περίεργες για τους υπόλοιπους ανθρώπους, αλλά για εκείνους να λειτουργούν ως «φάρμακο».

Τότε, λοιπόν, η παρουσιάστρια, εξήγησε ποια είναι η δίκη της συνήθεια και η απάντησή της όπως φάνηκε δεν άρεσε καθόλου στον συμπαρουσιαστή και σύζυγό της.



«Γενικά όλοι οι άνθρωποι που έχουμε άγχος, άνθρωποι που έχουν περάσει κρίσεις πανικού, όπως εγώ, ψάχνουμε να βρούμε τρόπους κάτι να μας βοηθάει. Εμένα μπορεί να με βοηθάει, τι να σου πω, να παίρνω αγκαλιά ένα βιβλίο, να μη το διαβάζω» είπε χαρακτηριστικά.

«Το να πάρεις αγκαλιά τον άντρα σου δεν σου πάει στο μυαλό;»

«Το να πάρεις αγκαλιά τον άντρα σου δεν σου πάει στο μυαλό» της απάντησε Ετεοκλής Παύλου και εκείνη συνέχισε: «Δεν με βοηθάει. Εσύ με αγχώνεις. Γενικά δεν μπορώ άλλο άνθρωπο αγκαλιά».

«Θα διαλυθούμε σαν σπίτι σε αυτήν εδώ την εκπομπή» κατέληξε εκείνος τότε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.