Έξαλλος ο Νίκος Μάνεσης με τον Άρη Καβατζίκη - «Κάνετε απρέπεια! Είμαστε στον αέρα;»

featured image

Έξαλλος ο Νίκος Μάνεσης με την κίνηση του Άρη Καβατζίκη να τον καλέσει στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της πρωινής εκπομπής του Mega καθημερινά παίζουν ένα παιχνίδι και όποιος χάσει, έχει μία ποινή. Ο σημερινός ηττημένος λοιπόν ήταν ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος κλήθηκε να καλέσει τον Νίκο Μάνεση και να του πει τι παρακολουθούσε το πρωί του Σαββάτου, όταν εκείνος έλεγε πως διανύει την «τελευταία διετία» του στον Alpha.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ο Νίκος Μάνεσης, λοιπόν, σήκωσε το τηλέφωνο και ο Άρης Καβατζίκης του εξήγησε ποιος είναι και από ποια εκπομπή τον καλεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο δημοσιογράφος του είπε ότι βρίσκονται στον «αέρα», με τον Νίκο Μάνεση να λέει:

«Βρισκόμαστε στον αέρα; Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε και δεν επιθυμώ να βρίσκομαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω για οτιδήποτε, για το πολύ δυναμικό κοινό και για το λιγότερο δυναμικό κοινό, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Αυτή τη στιγμή θα με ακούσετε γιατί είστε παιδί μου δημοσιογραφικά. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.«Τούτη τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα ποινικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Ιδιωτικά ό,τι επιθυμείτε. Δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος, αυτό που λέω είναι ότι κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω. Με διακόπτετε. Τα σέβη μου στη Δανάη, είναι συμπαθέστατη, συγχαρητήρια πηγαίνει πολύ καλά!», πρόσθεσε ο Νίκος Μάνεσης.

Ο Άρης Καβατζίκης του ζήτησε συγγνώμη, την οποία ο παρουσιαστής του Alpha αποδέχτηκε, κλείνοντας το τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη! Παίκτρια του Big Brother μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

[/expander_maker]
Από το Blogger.