Μπο: «Λυπάμαι για λογαριασμό της Καρολίνας Καλύβα» – Η «πληρωμένη απάντηση» στην μητέρα της

featured image


Survivor All Star: Ο Μπο μίλησε στις κάμερες για την Καρολίνα Καλύβα και δήλωσε πως λυπάται για λογαριασμό της. Μάλιστα δε δίστασε να απαντήσει και στη μητέρα της. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν στο αεροδρόμιο της Κύπρου τον Μπο και δε θα μπορούσαν να μην του ζητήσουν να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα που είπε ότι παρεκτράπηκε με όσα δήλωσε για εκείνη ενώ αναφέρθηκε και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη τον οποίο θεωρούσε φίλο του.

Η «πληρωμένη απάντηση» του Μπο στην μητέρα της Καρολίνας

«Αν η Καρολίνα νομίζει ότι παρεκτράπηκα, λυπάμαι για λογιαριαασμό της. Τι να πω. Στο μήνυμα που μου έστειλε δεν απάντησα, ούτε θα απαντήσω ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος. Για να το ξεκαθαρίσω, τα 25 ευρώ που λέει η μητέρα της, δεν ήταν 25 ευρώ, ήταν 25 μηνύματα που έστειλα για πρώτη φορά στη ζωή μου και μπήκα και σε όλη αυτή τη διαδικασία να προτρέψω και φίλους μου να ψηφίσουν.Ήταν ο άνθρωπός μου εκείνη τη στιγμή και ήθελα να τη στηρίξω και έμεινα, την επόμενη εβδομάδα έφυγε. Το αν έβαλα 25 ευρώ ή 1, δεν έχει σημασία, κάτι έκανα πάντως. Ήμουν ο τύπος που ήμουν σπίτι και στήριζε το κορίτσι του και μετά από δυο μέρες αγάπησε έναν άλλο άνθρωπο που ήταν επίσης φίλος μου. Του ζήτησα μάλιστα να μου την προσέχει και μετά φταίω κιόλας που παραφέρθηκα. Γελάνε και οι κάμερες.

Το αν είναι στημένο το ξέρω εγώ και ο Θεός. Είναι αστείο να λέμε ότι είναι στημένο όλο αυτό το πράγμα. Συγχαρητήρια στον Μάριο που τις ρίχνει έτσι εύκολα και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Δε θα πήγαινα ούτε για πλάκα στο Survivor All Star μετά από όλο αυτό. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι επίσης φίλη μου και πληγώθηκε όσο μια κοπέλα που την κοροϊδεούν μπροστά στα μάτια της» είπε ο Μπο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη